Η συλλογή υψηλών κυλίνδρων $ 42 Dolly από Buxom είναι ένα νικηφόρο χέρι

χρησιμοποιώντας τη νέα περιορισμένη έκδοση $ 42 Buxom Dolly’s High Roller Collection, New For Holiday 2014 καθώς και προσφέρεται τώρα αποκλειστικά στο Sephora καταστήματα καθώς και το Sephora.com
Πάρτε προετοιμασμένοι να μοιάζετε με το να ξοδέψετε όλο το χρόνο σας στα τραπέζια υψηλού ορίου VIP (σε αντίθεση με την αναπαραγωγή των υποδοχών OMG! Kitties Centies). Κάθε πτυχή στη νέα συλλογή Roller του Dolly $ 42 από το Buxom προκαλεί Livin ‘μεγάλες, κάρτες καθώς και καζίνο.

Το σετ εννέα τεμαχίων περιλαμβάνει σοκολάτα, δαμάσκηνο, πλατίνα καθώς και ροζ σκιά ματιών (και όχι μετά από εφέ από οποιοδήποτε τύπο από αυτά, yay!). ένα μάγουλο με ένα ματ δαμάσκηνο, ένα λαμπερό χρυσό μπεζ επισημάνθρωπο καθώς και ένα ροδάκινο χρυσό μπρονζ. καθώς και μια στιλπνισμένη γυαλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταίο, ωστόσο, όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το ανθεκτικό στο νερό μαύρο μολύβι eyeliner – εύχρηστο για αυτή την ένδοξη στιγμή όταν εγώ / εσύ / χτυπάμε το τζάκποτ καθώς και να αρχίσουμε να κλαίνε δάκρυα υπέροχης χαράς.

Απλά βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε γρήγορα με την επένδυση εάν σκοπεύετε να κάνετε οποιοδήποτε τύπο μουντζούρας, αφού ορίσει κάτω από ένα λεπτό.

Προστιθέμενο μπόνους: Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ένθετο με δύο μαθήματα βήμα προς βήμα (δεν φαίνεται), ένα για μια ματιά ημέρας, καθώς και ένα για τη νύχτα.

Φορώντας σκιά ματιών σε διαμάντια σοκολάτας καθώς και cha-ching, κοκκινίλα στο Dolly, ζεστά διαφεύγει

Swatches από τα αριστερά: σκιά ματιών σε διαμάντια σοκολάτας, Cha-ching, πόκερ ταινιών καθώς και Royal Flush? Κρατήστε το επένδυση του Eyeliner ανθεκτικό στο νερό στο τηλέφωνο

Από τα αριστερά: Blush στο Dolly, φωτεινό σε Bankroll, ζεστό διαφυγές Bronzer στην Ταϊτή, χείλη βερνίκι στο Dolly, καθώς και κρέμα χείλους σε Dolly

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να κυλήσετε τα ζάρια με το Dolly τώρα. Ανακαλύψτε την σε μετρητές Buxom μέσα σε Sephora καταστήματα ή στο Διαδίκτυο στο Sephora.com.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *