Το καλλυντικό CC + Brilliance Ombre Blush στο Je Ne Sais Quoi έχει αυτό το ιδιαίτερο κάτι

Ω! Έχω δείξει να σας μιλήσω για το καλλυντικό CC + Brilliance Ombre Blush στο Je Ne Sais Quoi ($ 24), αλλά δεν μπόρεσα να βάλω τις σκέψεις μου σε λέξεις.

Υπάρχει κάτι … απερίγραπτο γι ‘αυτό. Εύχομαι να υπήρχε μια φράση για να περιγράψω τέτοια πράγματα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγγνώμη, ξέρω, αυτό ήταν κακό! Αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Ονομάζεται Je Ne Sais Quoi, για να φωνάξει δυνατά! Τι περίμεναν !;

Το θαυμάσιο μίγμα των ουδέτερων ροζ ombre σε αυτό το ρουζ ποικιλία από το φως μέχρι το σκοτάδι και δημιουργούν μια γοητευτική λαμπερή λάμψη στα μάγουλα που μου και οι πόροι man. Ο Je Ne Sais Quoi βρίσκεται απολύτως μέχρι το όνομά του.

Για να πάρετε αυτό το συγκεκριμένο κάτι – κάτι για τον εαυτό σας, ψάξτε για τα καλλυντικά CC + Brilliance Ombre Blush στο Je Ne Sais Quoi στο Ulta και στο διαδίκτυο.

Τιμή: $ 24
Διαθεσιμότητα: μέρος της μόνιμης συλλογής και διαθέσιμο τώρα στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Ulta
Μακιγιάζ και αξιολόγηση Blog Appress: α

Σε άλλες ειδήσεις … Πουλιά!

Τα πουλιά είναι πίσω στην πόλη! Οι Finches που ένιωσαν σε έναν από τους κρεμασμένους φυτευτές στο κατάστρωμα μας άφησαν τη φωλιά πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά όταν πότισμα τα φυτά έξω από το πρωί, άκουσα κάποια πτηνά μωρών, έτσι κοίταξα γύρω, και μαντέψα τι!? Υπάρχει ένα νέο brood of atchlings στο κατάστρωμα του γείτονά μου! Είναι περίπου 20 πόδια μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενα σήμερα. Ελπίζω να έχετε μια καταπληκτική μέρα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *