Παρουσιάζει για άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά: Εμπιστευτικές ξύλινες σανίδες και κύπελλα ελιάς του Trader Joe

Θέλω να πω, ας πάρουμε πραγματικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να δώσετε ένα δώρο σε κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Κάτι που λέει, “Γεια σου, είσαι δροσερός, και σας εκτιμώ. έχουν φανταστικές διακοπές. ” Νομίζω ότι αυτές οι σανίδες κοπής ξύλου ελιάς και τα κύπελλα από την TJ θα ήταν καταπληκτική για αυτές τις καταστάσεις.

Οι πίνακες είναι $ 11.99, και τα κύπελλα είναι 5,99 δολάρια το καθένα, και έχουν μόνο το καλύτερο ποσό της ατομικότητας και της χρησιμότητας, χωρίς να κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι. Είναι ιδανικά για τους ανθρώπους που γνωρίζετε ακόμα, όπως ένας νέος γείτονας ή συνεργάτης, ή ένα αφεντικό, ή ένας νέος φίλος. (Κάποιος που συναντάς, αλλά μην μοιράζεστε ακόμα τα αστεία.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μοιάζουν με το συμβατικό Hawaiian Koa Bowls …

Νομίζω ότι είναι πολύ δροσερό. κάθε ένα δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα. Δεν θα ήθελα να με πειράξει αν κάποιος με δώσει ένα ή δύο, ha!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους βρήκα από το ταμείο να σταθεί η άλλη μέρα, αλλά ήταν αφού είχα ήδη πληρώσει. Αν είναι ακόμα εκεί όταν επιστρέψω αυτή την εβδομάδα, πιάνω λίγα. Έχω μια αίσθηση ότι δεν θα είναι πολύ μακριά.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *