Τα νύχια απαγορεύονται να κουράζονται με το φθινόπωρο του φθινοπώρου 2014 vernis νυχιών στο μπαρ

το νέο βερνίκι νυχιών Vernis στο BAR 902. Το μενταγιόν είναι το κρεμαστό κόσμημα του Audrey από την Kristin Perry
Επιθυμώ ότι υπήρχε ένα ισοδύναμο βερνίκι νυχιών για το Spanx.

Θέλω να πω, δεν θα ήθελα να μην φτιάξω τα νύχια μου να φαίνονται λιγότερο muffin-toppy, αφού ναι, που θα ήταν τύπος χαζός. Περισσότερα για την εξομάλυνση ό, τι έξω, έτσι τα χρώματα όπως το νέο βερνίκι νυχιών του Vernis στο μπαρ ($ 25) δεν θα είχαν τόσα πολλά κομμάτια καθώς και χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ εντελώς άγριο, μπαρ, ένα τζετ-μαύρο με συμβουλές μπλε, καθώς και τέχνασμα shimmer, υπογραμμίζει κάθε ατέλεια στα νύχια μου, να είναι κορυφογραμμές, σχισμένες συμβουλές ή λάθη εφαρμογής. Είναι τόσο τόσο σκοτεινό.

Δεν είναι σκοτεινό όπως σε ένα καταθλιπτικό θεραπευτικό τραγούδι, ωστόσο σκοτεινό με κομψό τρόπο, όπως κάτι, ένα σύγχρονο Holly Golightly μπορεί να φορέσει ενώ πίνετε starbucks καθώς και να γκρινιάζουν σε ένα κρουασάν σοκολάτας μπροστά από τα παράθυρα της Tiffany μια μέρα.

Δύο στρώσεις μπαρ
Σίγουρα ότι ο Holly G. θα σκάψει μπαρ. Ίσως θα ήθελε ακόμη να σταματήσει από τον πάγκο του Dior για να το επιθεωρήσει, μαζί με την υπόλοιπη συλλογή 5 Couleurs Φθινόπωρο 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μπορείτε να δείτε το Trick Shimmer στην άκρη …

Η απροσδόκητη αναπαράγει ένα τεράστιο ρόλο στη συλλογή, όπως απεικονίζεται από το Trim Shimmer του Bar.

Είναι μόλις αξιοσημείωτο στον πιο φωτισμό, όπου συνήθως φαίνεται σαν μια θεμελιώδης μαύρη κρέμα, ωστόσο το κεφάλι έξω για να περπατήσετε τις αιλουροειδές σας ή να πάρει ντομάτες, καθώς και λάμψη!

Είναι μια ωραία πινελιά. Μου αρέσει.

Απλά επιθυμούσα το μπαρ ήταν πιο εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποίησα ένα βασικό παλτό, ένα κορυφαίο παλτό καθώς και δύο στρώματα μπαρ. Τότε ζωγράφισα τα νύχια μου S-L-O-W-L-Y, με ένα σταθερό χέρι, καθώς και εξακολουθώ να κατέληξα με μεγάλες διαπραγματεύσεις περίσσειας βερνίκι στις άκρες.

Πιστεύω ότι είναι από τη βούρτσα, η οποία δεν παράγει τραγανή άκρη, σε συνδυασμό με το βάθος του χρώματος.

Πέρασα ένα μεγάλο 15 λεπτά που καθαρίζουν τις άκρες της πολωνικής της εργασίας με ένα μικρό καθαρό, καθώς και αφαίρεσης νυχιών, καθώς και ακόμα, αισθάνομαι ότι τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν neater.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, ναι … αν είστε πολωνός τελειομανής, εγκεκριμένος υπομονή σας όταν εργάζεστε με μπαρ.

Τιμή: $ 25
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση καθώς και προσφέρεται τώρα στους μετρητές Dior καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία blog ομορφιάς: b

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *