Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ γάτας, μακιγιάζ και γοητεία blog, vol. 398

Μια επιστολή αγάπης στη γάτα μου (ναι, το διαβάσατε σωστά)

Αγαπητέ καρτέλες,

Γεια σας, γλυκό φίλο μου γατούλα. Ξέρω ότι παρόλο που βλέπουμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα (όπως έχουμε για λίγο πολύ τα τελευταία 10 χρόνια), τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια τελευταία, τώρα που είστε ένας “μεγάλος αδελφός” στο Baby Condor Claire.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιθανότατα φαίνεται σαν να είναι πάντα στην αγκαλιά μου, ή στην αγκαλιά μου, ή με κάποιο τρόπο διαφορετικά στο μείγμα, και ότι όταν προσπαθείτε να χαλαρώσετε μαζί μου (όπως ο χρόνος που θηλάζει και προσπαθήσατε να γλιστρήσετε στην αγκαλιά μου για να φτιάξετε μπισκότα ), φαίνεται ότι είναι έντονα άδικο όταν λέω, “Όχι, καρτέλες, όχι τώρα.”

Σας βλέπω να χτυπάτε μακριά, δυστυχώς. Ακούω τους μικροσκοπικούς σας στεναγμούς γατούλα και mewes.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να σας κατηγορώ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ τους τελευταίους δύο μήνες, τόσο για εσάς όσο και για μένα, πολύ περισσότερο από ό, τι έχουν τα προηγούμενα εννέα χρόνια που έχουμε περάσει μαζί. Ήταν ένα πολύ σοκ και στα δύο συστήματά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αλλά ήθελα να ξέρετε ότι παρόλο που τα γνωστά καθημερινά (και νυχτερινά) σχέδια μας έχουν αλλάξει, είστε ακόμα το ειδικό μου μωρό μωρό, και τώρα αγαπάμε τις ήσυχες στιγμές που έχουμε μαζί ακόμα, όταν είναι ακριβώς εσείς και εγώ και πάλι , όπως χθες το βράδυ, όταν ξύπνησα στα 3 και είδατε να κρέμασε δίπλα μου, κοιμάται σωστά.

Ή, καλύτερα τώρα, όπως πληκτρολογώ αυτό μαζί με σας napping στη γωνία δίπλα στην καρέκλα μου και μαζί μου στο πληκτρολόγιο tap-tap-tapping μακριά. Πόσο πολλές ώρες έχουμε ξοδέψει ακριβώς όπως αυτό, ο γλυκός φίλος μου; Εκατοντάδες; Χιλιάδες; Γνωρίζω ότι σύντομα θα ξυπνήσετε, hop επάνω στο γραφείο μου και τρίψτε τα μάγουλά σας ενάντια στο πρόσωπό μου πριν ντυθείτε το σώμα σας σε όλο το αριστερό μου αντιβράχιο καθώς συνεχίζω να πληκτρολογείτε. Θα αρχίσετε να το Purr και να κοιτάξετε έξω το παράθυρο και περιστασιακά αναβοσβήνουν να αναβοσβήνουν.

Λυπάμαι αν φαίνεται ότι δεν ξοδεύουμε τόσο χρόνο μαζί όσο συνηθίζαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι. Είσαι μια μεγάλη γάτα με μια μεγάλη προσωπικότητα, και θα έχετε πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου. Αυτό το μέρος ήταν το δικό σας επειδή η μέρα περπατούσατε στο σπίτι μου στην κοιλάδα Mill και επέλεξε ότι δεν θα φύγετε ποτέ. Η καρδιά μου διογκώνεται κάθε φορά που σκέφτομαι πώς με περιμένεις να με περιμένεις στο χλοοτάπητα πάνω στο λόφο πίσω από το κτίριο, και όταν θα με είδατε να έρχονται σπίτι από την εργασία, θα δεσμευόμαστε και να νιώθετε μέχρι το λόφο με το λόφο η ουρά σας στραβό και ψηλά στον αέρα.

Είσαι τόσο φανταστική γάτα, καρτέλες. Σας ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη σας και για το να είσαι ο καλύτερος φίλος Kitty ένα κορίτσι θα μπορούσε ποτέ να έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε, και θα είστε πάντα, πολύ ξεχωριστό μου ένα σε-a-lifetime kitty, και σε περίπτωση που δεν σας έχω πει αρκετά πρόσφατα, σε αγαπώ.

Ο καλύτερος φίλος σας πάντα,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *