Μια ιδέα κοστουμιών τελευταίας στιγμής: Carol (σε ρούχα του Wolf!) Από το περπάτημα νεκρό

Δεν χάνετε με το Carol, γιο!
Εδώ είναι ένα εξαιρετικά απλό, γρήγορο τελευταίο λεπτό κοστούμι αποκριών φωνάζοντας στο Carol! – Ένας από τους προτιμώμενους χαρακτήρες μου στο περπάτημα νεκρό. Η νέα σεζόν ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς και στην προτιμώμενη σεζόν έξι επεισόδιο μέχρι στιγμής, η Carol Shimmies σαν ένα bad-@ ss έξω από το “μετά το ίδρυμα ειδικά” κουμπιά-κάτω cardigan, dons μια βρώμικη bandanna καθώς και hoodie , καλύπτει τον εαυτό της σε βρωμιά, καθώς και το αίμα, καθώς και βασικά εξοικονομεί πολλούς ανθρώπους από ένα πακέτο ψυχικών δολοφόνων που ονομάζονται λύκοι με την πλαστοποίηση ενός από τα “em”.

Φυσικά, ένα κοστούμι λύκου Carol δεν θα ήταν απόλυτο χωρίς μια προετοιμασία, όπως μια κατσαρόλα, ή αυτή ακριβώς εδώ το τηγάνι του Brownies, αφού η Carol δεν κλωτσήσει @ss. Είναι επίσης ένας φανταστικός μάγειρας! ΧΑΧΑΧΑ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ή, εάν το κόμπο σας συμβεί για να κρατήσει τα σπαθιά κάτω από το κρεβάτι, ίσως να χειρίζεστε ένα machete.

Απλά παρακαλώ να είστε προσεκτικοί για να μην κόψετε τυχαία κανέναν στα κομμάτια.

Το μακιγιάζ ήταν πραγματικά πραγματικά απλό καθώς και πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Απλώς έτρεξα τα δάχτυλά μου σε δύο τηγάνια του Matte Taupe καθώς και ματ σκούρο γκρι σκιά ματιών (χρησιμοποίησε πρωταρχικό καθώς και ανατραπεί από τη μητροπολιτική αποσύνθεση Naked2 βασική παλέτα), στη συνέχεια τα ψεκάστηκαν με το θερμικό νερό της άνοιξης Avene καθώς και να τους έτρεξαν σε όλο το πρόσωπό μου.

Το έκανα αρκετές φορές για να παράγει το βρώμικο αποτέλεσμα …

Για το σημάδι “W” με το μέτωπο που χρησιμοποιείται από τους λύκους, αναμιγνύω Mac ρωσικά κόκκινα κραγιόν με Mac Γυναίκα Κιπέζι Κινδύνου στο πίσω μέρος του χεριού μου για να παράγει ένα βαθύ κόκκινο, στη συνέχεια το χρησιμοποίησε το μέτωπό μου με ένα πινέλο χείλος.

Ω, καθώς και εκείνο το bandana; Ξεκίνησε το παρθένο καθώς και το λευκό όταν το πήρα από το στόχο χθες το βράδυ για περίπου $ 4. Το άφησα να βυθιστεί όλη τη νύκτα σε ένα μπολ με τσάι, στη συνέχεια το έριξε στο στεγνωτήριο σήμερα το πρωί για να το κάνει να μοιάζει λίγο πιο αποκαλυπτικό καθώς και βρώμικο. Et voila! Dirrrty Bandana.

Το Hoodie καθώς και το πουκάμισο ήταν ευγενικοί el Hub. Ευχαριστώ μωρό μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή τη σημείωση, Happy Halloween! #teamcarol

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *