Τρελός για κρέμες! NUDESTIX Μαγνητικό χρώμα ματιών

Neutrals 24/7, 365
Αυτό το μήνα είμαι τρελός για κρέμες. Μείνετε συντονισμένοι για μερικά από τα προτιμώμενα προϊόντα μακιγιάζ μου κρέμας σε όλο τον Ιανουάριο.

Γεια σου, αν ψάχνετε να σπάσετε τον ουδέτερο εθισμό σας σκιά ματιών, το 100% δεν μπορεί να σας βοηθήσει εκεί. Λυπάμαι που δεν λυπάμαι που δηλώνετε ότι τα μαγνητικά μάτια των ματιών Nudestix ($ 24) θα ρίξουν απλώς μεταφορικό αέριο μακιγιάζ στο ουδέτερο; Φωτιά, αφού γεια ακτινοβόλο χρυσό, χάλκινο, μπεζ καθώς και taupe!

Είμαι τρελός για αυτές τις κρέμες. Είναι ομαλά επαρκή για να εξαπλωθούν στο τοστ! Είναι σαν buttah, μωρό! Όταν έβαλαν, τα οποία χρειάζονται περίπου 30 δευτερόλεπτα, μπορείτε αρκετά να θυμάστε να θυμάστε να αγγίζετε το υπόλοιπο της ημέρας. Είναι τα πιο κρεμώδη, μακρύτερα μολύβια σκιά ματιών που κατέχω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείγματα των προτιμώμενων αποχρώσεων μου
Κάθε φορά που φοράω ένα, ερωτεύομαι αν θα έπρεπε απλώς να χαϊδεύεις σκόνη σκιά ματιών εντελώς. Το να είσαι σε θέση να ζωγραφίσει ουσιαστικά με τους αριθμούς καθώς και να εφαρμόσει σκιά με μια άκρη μολυβιού είναι τόσο λιγότερο χτύπημα ή χάσετε από την εφαρμογή σκιάς με μια βούρτσα, αφού καταλάβετε ακριβώς εκεί όπου το χρώμα πηγαίνει, καθώς και στο συνολικό έλεγχο. Όπως και όταν έχετε μια κατάσταση με κουκούλα, η ακριβής τοποθέτηση είναι τα πάντα.

Γιατί, ναι, θα έχω ένα φλιτζάνι.

Ω, έχετε λεπτές γραμμές, λέτε; Πήρα chu. Αυτά τα ραβδιά έχουν ένα φως καθώς και υπέροχη υφή κρέμας, έτσι ώστε όλα όσα βλέπετε είναι το χρώμα καθώς και λάμψη, όχι ένα βαρύ στρώμα προϊόντος. Αυτό είναι εντελώς κλειδί, Babe, αφού μερικές σκιές μολύβι κρέμας (Ahem, Sephora!) Φαίνονται παχιά καθώς και στεγνά στα καπάκια σας, καθώς και κανείς δεν το θέλει αυτό.

Τόσο ικανοποιητικό …
Τα χρώματα που φορούν τα περισσότερα είναι η βασίλισσα ελιά, καπνό, αθάνατος, καθώς και καυστικός, ωστόσο, πραγματικά, οποιοσδήποτε τύπος ουδετερών, ιδιαίτερα τα λάμψη, θα σας κάνει σωστά. Συνήθως σχεδιάζω ένα σχήμα ημι-φεγγάρι στα καπάκια μου (η άκρη του μολυβιού το κάνει τόσο εύκολο), λεία μακριά τις άκρες με τα δάχτυλα ή μια βούρτσα, στη συνέχεια σκουπίστε ό, τι χάλκινο χρησιμοποιώ εκείνη την ημέρα στην πτυχή μου. Τότε θα καταλάβω το νερό μου καθώς και οι γραμμές βλεφαρίδων με καφέ Mac καθώς και τόνοι επάνω στη μάσκαρα (είναι το σωστό να κάνουμε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αναζητώντας απεγνωσμένα νέες συνταγές δείπνου

Απαιτεί κάποια νέα. Μαγειρέσει την ακριβή περιστροφή του δείπνου για τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και τόσο μεγάλη όσο εκείνα τα λουκάνικα της Apple πουλερικά του Trader Joe καθώς και το κουνουπίδι κρουσάρισμα τυριού πίτσες είναι, απαίτηση ένα διάλειμμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες το βράδυ άρχισα να κάνετε bookmarking μερικά νέα πιάτα για να δοκιμάσω, καθώς και αυτά από το Skinnytaste φαίνονται πραγματικά απολαμβάνουν: πουλερικά αβοκάντο σούπα, Cheddar καλαμπόκι chowder με μπέικον, καθώς και άμεσο pot posmesan. Θα κάνεις κάποιον να κάνει ένα από αυτά για δείπνο απόψε, ώστε να μπορώ απλά να εμφανίσω; Σας ευχαριστώ πολύ. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ?

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *