Αγοράζοντας αντίγραφα ασφαλείας ομορφιάς: Πρέπει πραγματικά να έχω extras να κάθεστε γύρω;

Ξέρω ότι είναι εδώ κάπου …
Εντάξει, τώρα … Θα αρχίσω να κάνω κάτι που μπορεί να ακούγεται κάπως cray στους συναδέλφους μου λάτρεις των λοσιόν μου και άλλα προϊόντα ομορφιάς, a.k.a. Οι άνθρωποι μου, αλλά δεν νομίζω ότι θα κρατήσω τα αντίγραφα ασφαλείας της ομορφιάς γύρω πια.

Περίμενε περίμενε! – Θέλω να πω, θα πρέπει να κάνω μερικές εξαιρέσεις, όπως για τη φροντίδα του δέρματος που έχω χρησιμοποιήσει καθημερινά από την τελευταία εποχή των παγετώνων, όπως η Kate Somerville Anti-Bac και η κρέμα γάλακτος μου, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζομαι για να διατηρήσετε πολλά άλλα πρόσθετα στο σπίτι. Οι περισσότεροι από αυτούς κάθονται γύρω από την ανάληψη σπαθιάς χώρου και χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χορηγείται καλό να είναι πάντα προετοιμασμένοι σε περίπτωση φροντίδας δέρματος ή έκτακτης ανάγκης μακιγιάζ (συμβαίνουν), ειδικά για τα προϊόντα που εμπιστεύονται και την αγάπη, αλλά ένα πράγμα που έχω μάθει για τα προϊόντα ομορφιάς είναι ότι πάντα συνήθως κάτι συγκρίσιμο Εκεί πιθανόν είναι τόσο καλό όσο όχι καλύτερα. Νεότερη τεχνολογία, νέα χρώματα, νέους τύπους – υπάρχει σχεδόν πάντα μια εναλλακτική λύση εκεί κάπου, και δεν ξέρω γιατί αυτό δεν συνέβαινε σύντομα (πιθανότατα, αλλά ξέχασα), αλλά οι προτιμήσεις μου αλλάζουν επίσης συνεχώς διαρκώς . Αυτό που αγαπώ σήμερα, ίσως να μην αγαπώ (ή να χρειαστώ) αύριο.

Το δέρμα μου αλλάζει επίσης, το στυλ μου αλλάζει, η ζωή μου αλλάζει, ο προϋπολογισμός μου αλλάζει και μερικά από τα πράγματα που συνηθίζαμε να ορκίζομαι πριν από μερικά χρόνια απλά δεν μου ταιριάζουν πια.

BTW, αυτή η αποκάλυψη συνέβη σε ένα πρόσφατο ταξίδι στον έμπορο Joe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Freakin ‘TJ’s, Man! Παρατήρησα ότι η κρέμα του τριαντάφυλλου τους είναι πίσω στο απόθεμα.

Είναι baaaaaack.
Μπορεί να το θυμηθείτε, αλλά όταν ξεκίνησε πέρυσι, έχασα το νεκρό μυαλό μου για αυτό και αγόρασε πέντε σωλήνες, χωρίς αστείο!

Στέκεται στο κατάστημα αυτή την εβδομάδα και κοιτάζοντας αυτό το ράφι γεμάτο με περισσότερα κουτιά της ίδιας κρέμας χεριών, σκέφτηκα – ιερά χάλια! – Έχω ακόμα τους περισσότερους εφεδρικούς σωλήνες που πήρα πέρυσι και εξακολουθούν να είναι ανοιχτά. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο δύο από αυτά, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η TJ κυκλοφόρησε μια κρέμα χεριού με τζίντζερ μερικούς μήνες αργότερα, το οποίο κατά συνέπεια ερωτεύτηκα επίσης, γι ‘αυτό αποσπούν. Στη συνέχεια, φυσικά, υπήρχαν και άλλες κρέμες και λοσιόν από άλλες μάρκες που ήθελα να δοκιμάσω …

Βασικά, δεν έπρεπε να συσσωρεύσω πέντε σωλήνες πέρυσι.

Backups που βρήκα σε ένα μόνο συρτάρι …
Όταν έφτασα στο σπίτι από το κατάστημα, έλεγξα το συρτάρι όπου κρατώ τα αντίγραφα ασφαλείας του προϊόντος μακιγιάζ και ομορφιά μου, και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια πραγματικά έλαβα το θέμα αυτό που ήταν εκεί. Βρήκα τρεις σωλήνες απόρριψης για πάντα HD concealer, το οποίο αγαπούσα αλλά δεν χρησιμοποιούσα πλέον επειδή σπάνια φοράω πλήρης κάλυψη αυτές τις μέρες. Βρήκα επίσης ένα παλιό φωτοφοϊδικό αστάρι του Smashbox, Becca Backlight Primer και ένα εκκινητή πέπλο κλεψύδρας.

Όπως, κανένα globld, υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα εκεί που ήταν εκεί για χρόνια και δεν έχουν αγγιχτεί. Έχω χάσει πολλά χρήματα για τα αντίγραφα των πραγμάτων που δεν το χρησιμοποιώ πλέον πιθανώς έληξε, και δεν πρόκειται να το κάνω πια.

Το στυλ μακιγιάζ μου έχει αλλάξει τόσο πολύ την τελευταία δεκαετία (έχω φορέσει λιγότερο μακιγιάζ επειδή είμαι κουρασμένος και έχω χρονικούς περιορισμούς), και είμαι επίσης στο σημείο που το ξέρω ότι αν το αγαπώ είναι να πάρω Διακοπείστε ή αλλάζουν με οποιονδήποτε τρόπο, η ζωή θα συνεχίσει και θα μπορέσω να βρω κάτι άλλο για να το αντικαταστήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Karen πριν από πέντε χρόνια θα ήταν σοκαρισμένος, είμαι σίγουρος, αλλά δεν θέλω να κρατήσω τα αντίγραφα ασφαλείας γύρω από πια, εκτός αν είμαι βέβαιος ότι είναι για κάτι που θα χρησιμοποιήσω πολύ καιρό. Αυτό είναι το σχέδιό μου και είμαι κολλημένος σε αυτό!

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *