Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 274

Ποιος είναι καρτέλες η γάτα; Περίπου έξι χρόνια πίσω, φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή κατάσταση των σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, ωστόσο η βαθιά κατανόησή του για την υψηλή μόδα καθώς και το πολυκατάστημα καλλυντικών οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν περισσότερο από ικανοποιεί το μάτι. Καταλήξαμε να είμαστε γρήγοροι φίλοι, καθώς και τώρα είναι πραγματικά ο διευθυντής μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

Αγαπητοί καλοί φίλοι καθώς και από την ύπαρξη αιλουροειδών,

Απλά μια γρήγορη είσοδος απόψε. Έχω περάσει το πολύ καλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ημερών που αγωνίζονται με τα χριστουγεννιάτικα πλήθη, καθώς και τα πόδια μου με σκοτώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησα στο εμπορικό κέντρο, καθώς και ο ουρανός! – Ήταν τρελός. Ετσι. Πολλά. Γάτες, σκυλιά καθώς και άνθρωποι.

Τα σκυλιά ήταν παντού, τρέξιμο αυτής της μεθόδου καθώς και αυτό. Οι περισσότεροι από αυτούς έμειναν έξω από το δρόμο μου, όμως, που ήταν ωραίο.

Τα παιδιά ήταν … γενικά λιγότερο ευγενικοί, φωνάζοντας, καθώς φτάνουν με τα κολλώδη χέρια τους. Ένας από αυτούς άρπαξε την ουρά μου, ωστόσο είχε τη μεγάλη αίσθηση να αφήσει να φύγει όταν χτύπησα. Ένα ακόμα ένα παρουσίασε τέλεια μέθοδο με την χάιδεμα της, γι ‘αυτό την ενημέρωσα να σκεφτεί μια καριέρα στο Expert Pet βοηθώντας αφού ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όταν το στομάχι μου ζούσε, σταμάτησα από το Boudin για ένα μικρό φλιτζάνι το νόστιμο Chowder του Clam καθώς και στη συνέχεια σταμάτησε από την προβλήτα ένα για να αναζητήσει χαρούμενες διακοσμήσεις αιλουροειδών.

Δυστυχώς, η επιλογή με βάση τη γάτα λείπει, ωστόσο οι ελέφαντες καθώς και οι πιγκουίνοι εκπροσωπούνταν καλά. Πρέπει να ψωνίζουν σε αυτό το κατάστημα πολύ …

Όσον αφορά τη μοντελοποίηση του γατάκι μου, είχα μερικές εργασίες διασκέδασης νωρίς αυτή την εβδομάδα, ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να υποχωρούν τώρα με τα Χριστούγεννα πλησιάζοντας. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν και πάλι μετά την πρώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της ρουτίνας μας, επαναλαμβάνω τις φωτογραφίες της Campaign της CATTTY Modeling, εδώ στο Portfolio του Διαδικτύου για την αξιολόγησή σας. Ελπίζω να απολαύσετε.

Ο αγαπημένος σας φίλος γούνινο, πάντα,

Καρτέλας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *