Απαλλαγείτε από το Glittery Fallout στο πρόσωπό σας με την απαλή ταινία πρώτης βοήθειας Nexcare

Η ταινία είναι το BFF όταν φοράτε glitter στα μάτια σας. Για πραγματικές!

Ακόμη και όταν προσπαθώ να είμαι επιπλέον, πολύ προσεκτικός, όταν δουλεύω με λάμψη, αναπόφευκτα, οι flacks θα προσγειωθούν στη μύτη και τα μάγουλα μου, έτσι έχω πάντα ένα ρολό του Nexcare απαλή χαρτοσακούλα γύρω (στο φαρμακείο, θα το κάνετε συνήθως το βρίσκουν στην ίδια περιοχή με τη ζώνη-AIDS). Αυτό εδώ με το διανομέα κοστίζει λιγότερο από $ 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τακτική ταινία Scotch θα λειτουργήσει και εγώ, αλλά νομίζω ότι η ταινία NexCare, η οποία αναπτύσσεται για πρώτη βοήθεια, λειτουργεί καλύτερα και είναι απλούστερο να αφαιρέσει.

Απλά πάρτε ένα καλό ποσό και ρίξτε το γύρω από τα δάχτυλά σας σαν να …

Στη συνέχεια, πιέστε απαλά το δέρμα σας οπουδήποτε βλέπετε διάφορα κομμάτια glitter και bobs που επιπλέουν γύρω από το πού δεν αναμένεται να είναι …

Το “απαλά” είναι η βασική λέξη εδώ! Δεν θέλετε να είστε πολύ αιματοί όταν πιέζετε προς τα κάτω επειδή μπορεί να καταλήξετε να σηκώσετε μερικά από τα ίδρυσά σας ή ό, τι άλλο τυχαίνει να φοράτε.

Αυτή η πρόταση λειτουργεί επίσης για την Glitter στα καπάκια σας, όπως λέτε, αν σας ζητηθεί ακούσια πάρα πολύ, ή αν βάλετε κάποια, αλλά στη συνέχεια αλλάξτε το μυαλό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έκανα ακριβώς πριν από λίγο, στην πραγματικότητα! Το Mac 3D Glitter σε 3D ορείχαλκο χρυσό που φορούσα στην κορυφή της εικόνας απλά δεν δούλεψε για μένα (είναι λίγο κίτρινο, mathinks), έτσι πήρα πολλά από αυτά μακριά χρησιμοποιώντας ταινία nexcare και δεν διαταράσσει τη σκιά Φορούσα κάτω.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *