Για γνήσια ή Wannabe Biker Babes: οι γυμνές παγίδες σκληρούς μπότες Mid-Calf

κάνετε εσείς, ή κάποιος που γνωρίζετε, να ταξιδεύετε μια μοτοσικλέτα; Έχω μια σειρά από Biker Babe καλοί φίλοι – όπως, νόμιμη μοτοσικλέτα ιππασίας με τα δικά τους γουρουνάκια, κράνη καθώς και άλλες προσωπικές – καθώς και αυτοί, μαζί με αυτές τις $ 89 γυμνές παγίδες σκληρούς mid-calf, είναι πιθανότατα τα πλησιέστερα Θα φτάσω ποτέ στη μοτοσικλέτα.

Κορίτσι, δεν ανήκω σε ένα μηχανοκίνητο όχημα με δύο τροχούς υψηλής ταχύτητας (ή ένα όχημα με δύο τροχούς που κινείται σε οποιοδήποτε είδος ταχύτητας, πραγματικά). Οδηγώ τόσο αργά, είμαι τόσο νευρικός, καθώς και έχω τα αντανακλαστικά μιας αρχαίας χελώνας, οπότε δεν υπάρχει μόνο μέθοδος που η κατάσταση θα έπαιζε υπέρ μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι δεν κάνω ποδήλατα αυτοκινήτων … αλλά κάνω μπότες ποδηλάτων, καθώς και μου αρέσει αυτό το ζευγάρι από τότε που μοιάζουν με τη λιωμένη σοκολάτα …

Yum!

Χτυπούσαν σχεδόν το Mid-Calf, οπότε αν βρίσκεστε στη μικρή πλευρά όπως το MOI, είναι PURR-FECT. Όχι τόσο ψηλά, όχι τόσο σύντομα.

Επιθυμία βρήκα τις γυμνές παγίδες νωρίτερα, καθώς αισθάνονται ουράνια στα πόδια μου. Μπορώ να τα φορέσω άμεσα από το κουτί χωρίς να χρειάζεται να τα σπάσουν καθόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα harlys φαίνεται να έχουν ιππασία στο ηλιοβασίλεμα σε απευθείας σύνδεση … Έτσι, αν θέλετε να τα πάρετε για μια βόλτα, κατευθυνθείτε πάνω στην περιφερειακή σας DSW ή Macy’s.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *