Αυτά τα νέα $ 19 DHC Premium Lipsticks φαίνονται καθώς αισθάνονται σαν $ 50 lippies

τη νέα γραμμή Lipstick Ge DHC …
Περισσότερα μακιγιάζ Morsels από DHC!

Τον επόμενο μήνα η ιαπωνική μάρκα κυκλοφορεί μια νέα γραμμή έξι ομαλά, κρεμώδη κραγιόν, όπως τα φιλιά που φεύγουν από την Ιαπωνία (MWAH!) … Θα προσφερθούν εδώ στα κράτη μέσω του καταλόγου της εταιρείας καθώς και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας τους στο dhccare.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Premium Lipstick GES, όπως λέγονται, έξοδα 19 δολάρια το καθένα καθώς και στόχος για να απαλλάξει το σύκοά σας, ενώ παράλληλα γυρίζουν πίσω χρόνο …

“Τα χείλη φαίνονται πολύ πιο νεανικά με το Premium Lipstick Ge, την τρέχουσα καλλυντική πρόοδο από την DHC USA. Αυτό το εξαιρετικά χρωματισμένο κραγιόν έρχεται σε έξι προηγμένα χρώματα καθώς και διαθέτει καθαρό χρώμα τεχνολογία με μικροσκοπικές χρωστικές για μια ομαλή, εντελώς ομαλή επιφάνεια. Δεν συσσωρεύονται, απλά σαρωτικό χρώμα με μαργαριτάρια διάχυσης φωτός για ένα φαινόμενο C-D. Τα χείλη παίρνουν ένα φιλί της μαλακτικής υγρασίας από τη Μακεδονία, την ελιά καθώς και τα έλαια του ρυζιού. Το κολλαγόνο καθώς και τα χείλη βοορονικού νατρίου να βοηθήσουν τα χείλη να κρεμούν στην ενυδάτωση. Το εκχύλισμα πυρήνα βρώμης ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των γραμμών. Η βιταμίνη Α καθώς και η γερμανική παρακίνηση της αναζωογόνησης ».
– DHC PR

Αυτά τα ομαλά, τα δουλειωτά χρωματισμένα προϊόντα κάνουν ένα έργο Helluva που παραμένουν από τις κάθετες γραμμές που χάνουμε τα χείλη μου, καθώς και απαίτηση μόνο ένα στρώμα για αδιαφανή κάλυψη. Τα στεγνά μου χείλη (είναι η πόλη Flake, yo!) Εκτιμήστε επίσης την ποσότητα της υγρασίας που περιέχουν.

Μου αρέσουν πραγματικά αυτά τα περισσότερα … Guerlain $ 50 rouge g δεν το κατέρρευσε.

Ooh, Fancy …
Τολμηρή λωτός
Πέταλο ροζ
Βελούδινο κόκκινο
Ροζ χρυσό
Πλούσιο βατόμουρο
Πρώτα κοκκινωπό
Swatches από τα αριστερά: Αυξημένη χρυσή, έντονη λωτός, πέταλο ροζ, βελούδινο κόκκινο, πολύ πρώτα κοκκινωπό, καθώς και πλούσιο βατόμουρο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *