Όταν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, ή ακριβώς πώς αισθάνομαι πραγματικά για την κλεψύδρα των πυρακτώσεων της Electra Blush

που ζουν για την κλεψύδρα το περιβάλλον ρουζ στην πυράκτη Electra (Χρησιμοποιώ τα μάγουλά μου!)
Είναι ακριβό, ωστόσο είναι τόσο καλό. Παρόλο που η κλεψύδρα έχει πραγματικά δαπανηρά προϊόντα, ιδιαίτερα τις κοκκινίσεις, τα προϊόντα σκόνης; – ω Θεέ μου. Βασικά, η κατάσταση του πονοκέφαλου μου με κοκκινωπό είναι ότι πηγαίνω έξω καθώς και χρησιμοποιώ δύο κύκλους δυαδικών ψηφίων στα μάγουλά μου, ωστόσο με αυτό το ρουζ, που δεν συμβαίνει ποτέ. Μπορώ να το βάλω με ένα πόδι έξω από την πόρτα, καθώς και να φαίνεται υπέροχο. Μπορεί να πέσετε από ένα αεροπλάνο ενώ βάζετε σε ρουζ, καθώς και θα προσγειωθείτε, καθώς και τα μάγουλά σας θα φαίνονται νόμιμα.

Τιμή: $ 38
Διαθεσιμότητα: Προσφέρεται τώρα στη μακροχρόνια γραμμή κλεψύδρας
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία Blog ομορφιάς: A +

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Λοιπόν, βασικά όλη μου η ζωή ήταν ψέμα. Ανακάλυψα χθες ότι η NASA δηλώνει ότι ο ουρανός έχει μετατοπιστεί ουσιαστικά, καθώς και έτσι ώστε όλες οι ζωδιακές ενδείξεις είναι λίγο διαφορετικές. Επιπλέον, υπάρχει μια δέκατη δεκαετία ένδειξη ζωδιακού κύκλου τώρα, καθώς και προφανώς δεν είμαι πλέον ένας Δίδυμος, τουλάχιστον σύμφωνα με τη NASA. Είμαι ταύρος.

Δεν μπορώ ακόμη να ασχοληθώ … απλά δεν μπορώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *