Μια συμφωνία με τη μέρα με τη μητροπολιτική αποσύνθεση θρυμματισμένη αντιμετώπιση της κατάστασης

χρησιμοποιώντας τη νέα μητροπολιτική αποσύνθεση θρυμματισμένη συμφωνία με υπόθεση
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα σε μια πραγματικά πολύ καιρό που χρησιμοποίησα ένα φούτερ καθώς και μακρύ παντελόνι …

Bluh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη μία πλευρά, θα χάσω την κόλαση από το καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχο όταν το γραφείο σας δεν είναι θερμότερο από ένα ιδρώτα.

I νεαρά δεν είστε, χθες, ήταν τόσο ζεστό στο hurrrrr ότι είχα ψευδαισθήσεις! – συμπεριλαμβανομένου ενός με τις καρτέλες που μειώνουν την ανάφλεξη του R. Kelly.

Ένα από τα πιο δροσερά πράγματα για τον καιρό ψύξης, όμως, είναι ότι δείχνει ότι το μακιγιάζ διακοπών δεν είναι τόσο μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ναι, Boo. ΑΡΓΙΑ.

Εάν είστε ο τύπος για να προγραμματίσει το προ-προγραμματισμό των Ευχαριστιών / Χριστουγέννων / Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς Makeup Montement μπροστά από το χρόνο, 1) Είστε πολύ πιο οργανωμένοι από μένα, καθώς και 2) Μπορείτε πραγματικά να σκάψετε το νέο Metropolitan των $ 44 $ 44 Αποσύνδεση θρυμματισμένη αντιμετώπιση με υπόθεση.

Είναι ένα από ένα δυναμικό δίδυμο μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε την αντιμετώπιση των καταστάσεων από τη μητροπολιτική αποσύνθεση (που τώρα προσφέρεται στο Urbandecay.com καθώς και σύντομα να αποθηκεύει καθώς και μετρητές), με ένα συνδυασμό φορεσιάς δροσερό μπεζ, γκρίζο καθώς και Μωβ σκιά ματιών, καθώς και κάπως ζεστά ροδάκινα καθώς και ροζ για μάγουλα καθώς και τα χείλη.

Όταν η κοινότητά μου τροφοδοτείται πρώην, ο οποίος του αρέσει να αστειεύεται μαζί μου, παρατηρεί το μακιγιάζ μου σήμερα, δήλωσε ότι με δει βλέπω “πολύ τρελός”.

Είμαι σίγουρος ότι ήταν μια φιλοφρόνηση.

Χαίρομαι που αναφέρομαι πολύ λίγα μετά από τα αποτελέσματα από την θρυμματισμένη συμφωνία με την υπόθεση. Γνωρίστε, συχνά με τις σκιές UD, παρατηρώ ένα ψεκασμό χρωστικής από κάτω από τα μάτια μου, ιδιαίτερα όταν δεν πιέζετε-βρύση για να εκφορτώσετε το καθαρό μου κατά την εφαρμογή.

Όχι η κατάσταση με αυτά τα χρώματα.

Όσο για τις κοκκινίσεις, απολύτως βράζουν. Ακριβώς τόσο χρωματισμένο καθώς και μαλακό. Εκτός από τη στιγμή που μου αρέσει το χρώμα του ροδάκινου highlighter, είναι ίσως ένα TAD επίσης παγωμένο για μένα … Μπορεί να θέλετε να πάτε λίγο απλά σε αυτό αν οι πόροι σας τείνουν να σας παρέχουν δράμα.

Θα μπορούσα πολύ πιθανότατα να έχω κάνει με ένα διαφορετικό όνομα για την υπόθεση … γιατί το θρυμματισμένο πρόσωπο; Το παίρνω – το θρυμματισμένο στυλ στο μπροστινό μέρος του συνδυασμού – ωστόσο δεν είναι το όνομα του προτιμώμενου προϊόντος μου.

EH, θα το τηλεφωνήσω μόνο το Metropolitan Decays Διασκεδαστικό νέο συνδυασμό γεμάτο δροσερό μάτι χρώματα!

Δείτε τώρα Δεν είναι τόσο καλύτερη;

Σε αυτή τη σημείωση, σας αφήνω με αυτές τις έξυπνες λέξεις από το R. Kelly …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε μια εξαιρετική νύχτα!

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *