Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 356

14 φωτογραφίες καρτελών σε ένα κουτί

Όλα τα φανταστικά Supermodels Kitty πρέπει να κάνουν τις μπριζόλες τους που παρουσιάζουν με χαρτόνι, καθώς και πριν μπορέσουν να μετακινηθούν σε εργασίες ή διάδρομο κατάλογο, πρέπει να επιδείξουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο της ικανότητας χαρτονιού Kitty.

Δεν είναι απλό να εργαστούμε με, είτε. Χρειάζονται μερικές γάτες για να κυριαρχήσει την τέχνη της δράσης σαν να είναι εντελώς κρυμμένα όταν καλύπτονται μόνο το κεφάλι τους ή υπολογίζοντας ακριβώς πώς να διαμορφώσουν σε κουτιά που είναι σαφώς ελάχιστα για αυτούς. Ή η πιο δύσκολη ικανότητα από χαρτόνι όλων – hopping, καθώς και από τα κουτιά, καθώς και πάλι, για άλλη μια φορά χωρίς προφανή λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά μεγάλες δεξιότητες μοντελοποίησης κουτί από χαρτόνι είναι πιθανότατα το πολύ καλύτερο γενικό σημάδι της μεγαλοπρέψης της Kitty Modeling. Τίποτα άλλο δεν παρουσιάζει το πλήρες ρεπερτόριο του Kitty μοντέλο της μοντελοποίησης κινείται σαν κουτιά από χαρτόνι.

Υπόθεση στο σημείο, η συμμόρφωση με τα παραδείγματα από το χαρτοφυλάκιο του εργοδότη μου …

Εάν καταλάβετε οποιοδήποτε τύπο επίδεσμου supermodels kitty, παρακαλούμε να καταλάβουν ότι οι καρτέλες προσφέρονται τώρα για να νοικιάσετε για one-on-one προσωπική διδασκαλία μοντελοποίησης χαρτονιού Kitty. Καταλαβαίνετε ακριβώς πώς αισθάνεται να μοιράζεται την κατανόησή του με τα ενημερωμένα μέλη της κοινότητας μοντελοποίησης αιλουροειδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλά αφήστε ένα σχόλιο με οποιοδήποτε είδος σχετικών λεπτομερειών σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους του φίλου σας, καθώς και το υπόβαθρο μοντελοποίησης, καθώς και οι καρτέλες θα επιστρέψουν σε εσάς.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *