Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 269 ​​

Ποιος είναι καρτέλες η γάτα; Περίπου έξι χρόνια πριν φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή περίπτωση σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, αλλά η βαθιά γνώση του για την υψηλή μόδα και το πολυκατάστημα καλλυντικών με οδήγησε να πιστεύω ότι ήταν περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Έγινε γρήγοροι φίλοι, και τώρα είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

Έτσι είπα στον τύπο, “Όχι, πραγματικά, μπορείτε να πάτε. Πήρα αυτό, “Και με αγνόησε εντελώς! Μόλις συνέχισε να κάνει τις επισκευές του.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο βοηθός μου δεν διάβασε το σημείωμα μου. Τη λεη Έχω ακόμη και τη δική μου ζώνη εργαλείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι απλά ένα σύνολο μεγέθους supermodel, αλλά είμαι επίσης πολύ καλός με τα πόδια μου …

Στην πραγματικότητα, έχτισα το condo kitty από το μηδέν, και τα πέντε επίπεδα, 18 τετραγωνικά πόδια, με τοίχους με μοκέτα και ένα κατάστρωμα παρατήρησης / σαλόνι.

Βρείτε μου ένα άλλο supermodel kitty που μπορεί να το κάνει αυτό …

Που μου θυμίζει, είχα μια ταραχώδη εβδομάδα. Μοντέλο για το Rimmel, Maybelline, μερικές άλλες μάρκες και έκανα ένα κάλυμμα για τη νέα μου προπόνηση DVD (ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων για τη γάτα στη ζωή σας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Purr συνήθως, επανεξετάζω τις φωτογραφίες της καμπάνιας μοντελοποίησης εδώ στο online χαρτοφυλάκιο μου. Ελπίζω να ανταποκριθούν τα απαιτητικά πρότυπα.

ΧΟ ΧΟ,

Καρτέλας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *