Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις σας όταν αναφέρεται στο μακιγιάζ των ματιών;

Φορώντας τα προϊόντα από το νέο Mac Smokeluxe παλέτα Peatlfusion Veluxe ($ 40)
Σχεδιάζει το καλύτερο κτύπημα γάτας γραμμών, ανάμειξη όμορφες κλίσεις, ή να υπολογίσετε τους τρόπους για να κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας να διαρκέσει μέσω της εργασίας;

Η μεγαλύτερη μου πρόκληση μακιγιάζ ματιών είναι να πάρει τα πράγματα κατάλληλα παρατάσσονται και ακόμα και όταν σχετίζονται με τη σκιά. Είμαι δεξιόχειρας, και όταν εφαρμόζω προϊόντα στην αριστερή πλευρά μου, ωθώ λίγο πιο σκληρά με τη βούρτσα, και φτάνω λίγο περισσότερο, το οποίο μπορεί να κάνει το τελικό αποτέλεσμα ανομοιογενές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να υπενθυμίσω τον εαυτό μου όλη την ώρα να χρησιμοποιήσω μια ελαφρύτερη αφή στο αριστερό μου μάτι. “Χρησιμοποιήστε μια ελαφρύτερη αφή στο αριστερό σας μάτι, Karen.”

Τον τελευταίο καιρό τα φρύδια μου ήταν επίσης μια πρόκληση. Προσπαθώ να τους μεγαλώσω, και το αριστερό φρύδι μου είναι απλώς ένας πόνος στο που γνωρίζετε – τι. Το φαλακρό μου φαλακρό σημείο (τον οποίο ονομάζω “Raul”) απλά αρνείται να πάει μακριά.

Διασκεδάστε! Αναπτύξτε τα φρύδια, μεγαλώνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο πράγμα πιθανότατα θυμάται να δοκιμάσετε νέα εμφάνιση και να είναι περιπετειώδης! Είναι εύκολο να πέσετε πίσω στα ασφαλή χρώματα και τις ρουτίνες μου επειδή ξέρω ότι είναι εύκολο και δουλεύουν για μένα, αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό; Είναι μακιγιάζ, σωστά; Εάν καταλήγει να κοιτάζει wackadoo, απλά το ξεπλύνετε.

Έχετε οποιαδήποτε επένδυση ματιών / σκιά / μάσκαρα / κλπ. θέματα? Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις σας όταν αναφέρεται στο μακιγιάζ των ματιών;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *