Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 475

καρτέλες, όπως γνωρίζετε, ήταν πάντα μια στοργική γάτα. Δεν είναι ένα από αυτά τα standoffish kitties περιεχόμενο για να σας αγνοήσει και να μην πάρετε ποτέ στην αγκαλιά σας για όλη τη διάρκεια της σχέσης σας. Είναι πολύ αγαπώντας, και όταν βλέπει έναν ελεύθερο γύρο, θα πηδήσει σωστά στο Ya.

Εάν ξαπλώνετε, και βλέπει μια έκταση της κοιλιάς που θα μπορούσε ενδεχομένως να κουραστεί από το σώμα του, θα αναζητήσει αυτό το κενό σημείο και ψύχρα για ένα ξόρκι. Είναι πολύ στους ανθρώπους του, και αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που ερωτεύσαμε μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους περίπου, οι καρτέλες έχουν λάβει την αγάπη του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δεν ξέρω αν είναι μόνο επειδή μεγαλώνει και κοιμάται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε όταν είναι πραγματικά ξύπνιος, πρέπει να πιέζει σε περισσότερες αγάπες, αλλά όταν ήταν νεότερος, θα πασπαλίζουμε και αναφέρει το δικό του αγάπη όλη την ημέρα. Ξέρετε, θα ξυπνήσω σε ένα headbutt εδώ ή μια μύτη βρύση εκεί. Τότε θα έρθω κάτω από τις σκάλες και θα πάρω κάποιες αγκαλιές γατάκι.

Αργότερα, όταν θα κάθονταν και θα πίνω τον καφέ μου, θα έρθει και έκανε έναν γρήγορο γύρο μπισκότων στους μηρούς μου. Έτσι, θα έλαβα τις συνεδρίες μου στις καρτέλες να πασπαλίζονται όλη την ημέρα, ένα λεπτό ή δύο τη φορά. Θα σταματήσει, τότε ειρήνη για λίγο.

Τώρα, όμως, κοιμάται – δεν γελάω – τουλάχιστον 20 ώρες την ημέρα. Εξαφανίζεται για ώρες στο τέλος, και όταν τον βλέπω, η αγάπη είναι έντονη και χτυπήματα σαν ένα γούνινο εμπορευματικό τρένο. Δεν μπορώ σχεδόν να το πάρω μισό χρόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αν στέκεστε στην κουζίνα, θα περπατήσει και θα προσπαθήσει να με κοπάδι προς τον καναπέ, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει μερικά μπισκότα πολυτελείας και έντονη κεφαλή. Βασικά, όταν θέλει προσοχή, πρέπει να συμβεί τώρα. Διαφορετικά, είναι δίπλα του. Θα μειώσει και θα διαμαρτυρηθεί δυνατά μέχρι να δώσω στα αιτήματά του. Είναι αξιολάτρευτο αλλά εξαντλητικό ταυτόχρονα, γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να ρίξω τα πάντα και να καλέσω την έντονη ανάγκη του.

Όπως, αν δείτε μια επικεφαλίδα στο χαρτί ένα πρωί που λέει, “η γυναίκα που κρατούσε αιχμάλωτη από τη γάτα της, δεν έφυγε από τα χρόνια,” Παρακαλώ ξέρετε ότι η ιστορία είναι για μένα.

Μιλούσα στην Ντουβίνα, ένας συχνός επισκέπτης εδώ στο MBB, στα σχόλια την άλλη μέρα για το ταξίδι, και πώς, όπως και, είμαστε και οι δύο στο σημείο όπου αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε μακρά ταξίδια επειδή δεν το κάνουμε Νιώστε σαν να αφήνουμε τα μωρά μας. Μήπως κάποιος άλλος αισθάνεται έτσι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν διαμαρτύρονται καθόλου … Θέλω να πω, υπάρχουν χειρότερα προβλήματα που έχουν μια υπερβολικά στοργική και έντονη γάτα. Είναι πολύ ωραίο να έχουμε μια γάτα γύρου που είναι τόσο σε σας. Εν πάση περιπτώσει, για όσους από εσάς με τα γατάκια, έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στο πώς το γατάκι σας εκφράζει την αγάπη του, καθώς έχει πάρει μεγαλύτερο; Αφήστε τις καρτέλες να γνωρίζουν τα σχόλια.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *