Κατηγορήστε την Inner Paddington Bear, καθώς και να μείνετε στεγνώστε κατά τη διάρκεια ενός κατακλυσμού στο Eddie Bauer Charly Jacket

Φθινόπωρο καμουφλάζ
Ερώτηση για εσάς: Ποιος χρησιμοποίησε αυτό το κίτρινο παλτό πολύ καλύτερα – Me ή Paddington Bear; ?

Εντάξει, έτσι, η αλήθεια ότι θα ήμουν σε θέση να διοργανώσει το vibe του Paddington δεν ήταν ο μόνος λόγος που πήρα αυτό το φωτεινό κίτρινο ανθεκτικό στο νερό αδιάβροχο από την Eddie Bauer! (Ήταν ένας από τους πρωταρχικούς λόγους, όμως. Ha ha!). Ήταν επίσης (και εξακολουθεί να) σημειώνεται κατά 50%, από $ 189 έως $ 89,50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει χύσει καθώς και για λίγες μέρες εδώ, καθώς και αυτό το παλτό με κράτησε στεγνό, ακόμα και χωρίς ομπρέλα. Η βροχή ουσιαστικά κυλάει το υλικό (είναι 62% βαμβάκι καθώς και 38% νάιλον), ο οποίος είναι ζεστός, ωστόσο αναπνέετε επαρκή για να είναι άνετα, καθώς και να κινείται αρκετά επαρκή για να αισθανθεί δομημένη όμως όχι άκαμπτη.

Η κουκούλα είναι ευρεία καθώς και έχει ένα λεπτό χείλος – προφανώς, αυτό είναι * εντελώς κλειδί *!

Το χείλος αποφεύγει τις σταγόνες βροχής από το χτύπημα της συμφωνίας μου καθώς και τα γυαλιά μου τόσο πολύ πιο αποτελεσματικά από το αδιάβροχο που αγόρασα στο στόχο μερικά χρόνια πίσω. Μου αρέσει ακόμα αυτό το παλτό, ωστόσο η περασμένη χειμερινή σεζόν πιάσαμε σε λίγες κατοικίες καθώς και ήταν εμποτισμένο μέσα, γι ‘αυτό ήθελα ένα νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό το παλτό, όμως, δεν θα αφήσει νερό για τίποτα!

Άλλοι λόγοι που μου αρέσει …

Τσέπες με φερμουάρ! Ω, gosh, υπάρχουν τόσο πολυάριθμες τσέπες με φερμουάρ, καθώς και είναι θαυμάσια – δύο στις πλευρές των μπροστινών τσέπες καθώς και μία στην εσωτερική επένδυση. Φέρνω μαζί μου το τηλέφωνό μου παντού, καθώς και τα φερμουάρ στις τσέπες μου έδωσαν λίγο πρόσθετη ειρήνη.

Λεπτή επωνυμία. Είναι εκεί, ωστόσο δεν είναι πασπαλισμένο πέρα ​​από το στήθος όπως σε πολλά παλτά του Eddie Bauer. Υπάρχει ένα μικρό λογότυπο κεντημένο στους καρπούς και των δύο μανικιών, ωστόσο δεν μπορείτε πραγματικά να το δείτε αν δεν κοιτάξετε προσεκτικά.

Έτσι διαθέσιμα πολλά μεγέθη. Τα παλτά είναι διαθέσιμα στην τυπική έκδοση XS, S, M, L καθώς και XL, καθώς και σε πολλές επιλογές ύψους, όπως κανονικό, Petite, ψηλό καθώς και συν. Καταλήξαμε να πάρω μια ρουτίνα στο XS. Ταιριάζει, ωστόσο τρέχει λίγο μεγάλο, οπότε είναι ευρύχωρο για μένα. Δεν με πειράζει, όμως, δεδομένου ότι μπορώ να επιλύσω ένα φούτερ ή ένα παχύ φούτερ κάτω.

Ειναι γλυκο! Μου αρέσει η J. Crew-ishness αυτού του παλτού. Επιπλέον, το κίτρινο χρώμα είναι τόσο διασκεδαστικό.

Έτσι πολλές τσέπες!
Καλύπτει τη λεία!
Είναι επίσης διαθέσιμο σε μπεζ, ένα σκούρο καφέ καθώς και το ναυτικό (το οποίο είναι πολύ αξιολάτρευτο πάρα πολύ), εάν το Paddington Bear Stoplight κίτρινο χρώμα είναι τόσο φωτεινό για εσάς.

Είμαι σε αυτό … τώρα το μόνο που απαιτείται είναι ένα κόκκινο καπέλο για να επιλέξει το παλτό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέρτε τη βροχή καθώς και τα ουράνια τόξα!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *