Ποια είναι τα πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε σαν την καλύτερη έκδοση σας;

Σημείωση για τον εαυτό σας
Ποια είναι τα πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε σαν την καλύτερη έκδοση σας;

Πιστεύτηκα γι ‘αυτό σήμερα, δεδομένου ότι ένας από τους στόχους μου αυτή την εβδομάδα είναι να κάνω τα πράγματα που με εξυπηρετούν με θετικό τρόπο, καθώς άρχισα να κάνω τα μαλλιά μου σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι φανταστικό τι παίρνει το σφουγγαρίμα μου από ένα ακατάστατο κουλούρι κάνει για τη διάθεσή μου. Τα διασκεδαστικά κουλουράκια είναι εύκολα, καθώς και απλά μπορεί να είναι λαμπερά καλά, ωστόσο συχνά διασκέδαση-κουλουράκια με κάνουν να νιώθω απίστευτα, έτσι όταν παίρνω το χρόνο καθώς και να κάνει την προσπάθεια να στυλ τα μαλλιά μου, αισθάνομαι πολύ καλύτερα καθώς και ένα πολύ πιο ικανή.

Άλλα πράγματα που με βοηθούν …

Πηγαίνοντας στο κρεβάτι νωρίς (αυτό είναι μια δυσκολία για μένα αφού το μόνο που θέλω να κάνω στο τέλος της ημέρας είναι veg έξω στον καναπέ μου.)

Κοπή στην ώρα της οθόνης, ιδιαίτερα ανόητη κύλιση πριν από το κρεβάτι. Αν αφήσω μόνο το τηλέφωνο για τουλάχιστον μια ώρα πριν πάω για ύπνο, το φθινόπωρο κοιμάμαι τόσο πιο γρήγορα, καθώς και η επόμενη μέρα μου είναι πολύ καλύτερη.

Τρώγοντας μεγάλες προσφορές φρέσκων λαχανικών (έχω τόσο πολύ περισσότερη ενέργεια όταν το κάνω αυτό, έτσι yay για φυλλώδη χόρτα!)

Όντας μαχητικός για τη διαχείριση του χρόνου καθώς και η παρακολούθηση του χρόνου (διαφορετικά, κάθε εργασία θα διαρκέσει δύο φορές περισσότερο από ό, τι χρειάζεται)

Που εκτείνεται για τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε μέρα

Βάζοντας ένα κομμάτι μακιγιάζ. Στο εξαιρετικά λιγότερο, ρουζ, Bronzer, μάσκαρα, καθώς και Lippie!

Επίσης, προσπαθώντας να βοηθήσω άλλους ανθρώπους πάντα με κάνει να νιώθω σαν την καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, καθώς και όταν ψαξώ την ευτυχία, καθώς και το φως, έρχεται ιδανικό πίσω. ?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε σαν την καλύτερη έκδοση σας; Εθελοντισμός; Πίνοντας επαρκές νερό (κάνει μια σημαντική διαφορά, έτσι δεν είναι;); Curling τις βλεφαρίδες σας; πηγαίνοντας στην παραλία?

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *