Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ Blog Cat, Makeup και Appeal Blog, Vol. 386

Αγαπητέ ημερολόγιο,

Η νέα μίσθωση ξεκινά σύντομα, και έχω κάνει το επίπεδό μου καλύτερα για να έτοιμο το γραφείο έτοιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έρχεται ιδιαίτερα συνιστάται από τον αρχηγό μου βοηθό, έτσι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Από αυτό που καταλαβαίνω, είναι μια καλή κοπέλα, έτσι το έχω πάρει στον εαυτό μου για να την καλύψω στη μεγάλη μου φαινομενική εικόνα μοντελοποίησης γάλακτος. Θα είναι τόσο η Muse μου όσο και η Protégé μου, γιατί αισθάνομαι μια ευθύνη να μοιραστώ το εύρος της εμπειρίας μοντελοποίησης Kitty με τον κόσμο.

Θέλω να είμαι καλός μέντορας γι ‘αυτήν γιατί ποτέ δεν είχα πραγματικά έναν εαυτό μου (εκτός του Tim Gunn), και με ξέρεις. Μου αρέσει να υπερέχω σε όλα.

Φυσικά, θα πρέπει να μάθει το περπάτημα του διαδρόμου, επειδή είναι μια τόσο βασική ικανότητα. Πολλά νέα μοντέλα λανθασμένα υποθέτουν ότι το περπάτημα με άγρια ​​Purr-Pose έρχεται φυσικά, αλλά πραγματικά παίρνει πολλή πρακτική για να κουνήσει σωστά το groove thang.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Επίσης, στην αγορά για να τρέξει τελικά η δική της μόδα και τη μοντελοποίηση της αυτοκρατορίας, θα πρέπει να ξέρει πώς να μεταβιβάσει, επειδή καμία γάτα δεν είναι νησί. Παίρνει μια ομάδα. Πίσω από κάθε επιτυχημένο Supermodel Kitty είναι ένας στρατός στιλιστών γούνας, καλλιτέχνες μακιγιάζ, προσωπικών σεφ, προσωπικοί εκπαιδευτές, διατροφολόγοι και μασέρ. Το νέο κορίτσι πρέπει να ξέρει πώς να πιάσει τις εντολές για να κρατήσει όλους να εργάζονται σε αποδοτικότητα ύψους.

Πρέπει επίσης να ξέρει πώς να βάλει το smackdown στο wannabe divas, η οποία είναι μια δεξιότητα που έμαθα να συνεργαστώ με τη Naomi.

Και τότε, φυσικά, υπάρχει βασική συντήρηση γούνας, επειδή τα πράγματα συμβαίνουν στο δρόμο, και συχνά δεν έχετε πρόσβαση στους προσωπικούς σας στυλίστες. Ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty πρέπει να ξέρει πώς να φροντίσει τη δική τους γούνα σε μια τσίμπημα, οπότε πρέπει να γνωρίζει τη βασική περιποίηση, την αξία του ιχθυελαίου για τις τεχνικές γούνας ζωντάνια και τη γούνα.

Και για να μπορέσετε να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις ενός γρήγορου τρόπου ζωής, ένα σώμα Supermodel Kitty πρέπει να είναι σε κορυφαία κατάσταση. Πολλές ώρες, η υστέρηση τζετ και μετά τα μέρη έρχονται με την επικράτεια, έτσι ώστε τα naps Cat είναι σημαντικά. Θα χρειαστεί επίσης ουσιαστική εκπαίδευση και εμπειρία ευκινησίας με αλεξίπτωτο, σκι κατάβασης, σέρφινγκ, wakeboarding, jumping bungee και φερμουάρ, επειδή συχνά αυτό είναι που παίρνει πάρει βραβευμένο πυροβολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι είναι τόσο πρόθυμος να μάθει όπως και εγώ να δείξω και μου επιτρέπει να την καλύψω στην εκπληκτική εικόνα μου. Εντάξει, ημερολόγιο, καλή τύχη για μένα!

Το δικό σου,

Καρτέλας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *