Crazy κλιπ για τη νίκη!

Μην με πειράζει!
Ερώτηση για Ya: Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή όταν δεν σας ενδιαφέρει αν ο κόσμος βλέπει τα περίεργα πράγματα που κάνετε για να λυγίσετε τα μαλλιά σας; Παρόλο που δεν είμαι αρκετά η κυρία στο σούπερ μάρκετ με τους γιγαντιαίους ροζ μπούκλες στα μαλλιά της ακόμα (επειδή δεν δίνει ένα eff αυτό που οι άνθρωποι λένε όταν αγοράζει κατεψυγμένο πρωινό Burritos!) Είμαι σχεδόν εκεί. Έχω πάρει να φορούσα αυτά τα μακρά κλιπ μαλλιών όταν είμαι chillin ‘στο σπίτι, ή οδηγώ στο αυτοκίνητό μου, ή κάνοντας μια βόλτα γύρω από τη γειτονιά. Χρησιμοποιώ ’em σε βρεγμένα μαλλιά, μαζί με μισή λίβρα ευέλικτων μαλλιών για να εξομαλύνετε και να ισοπεδώσετε τις ρίζες μου (οι οποίες γίνονται προοδευτικά πιο καλώδιο και δεν είναι σε κάθε νέα γκρίζα μαλλιά) καθώς στεγνώστε αέρα. Ο El Hub λέει ότι κοιτάζω λίγο τρελό, αλλά είμαι σαν, “hey, ο άνθρωπος, πρέπει να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε”.

Ο έμπορος Joe’s Alert!

Μιλώντας για τα ξεκάμισα πράγματα που κάνουμε στο όνομα της ομορφιάς, περίμενα στη γραμμή στην ΤΕ την περασμένη εβδομάδα όταν παρατήρησα ότι η γυναίκα μπροστά μου είχε τέσσερα μπουκάλια αυτής της λοσιόν στο καλάθι του – και απολύτως τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει φαγητό, δεν υπάρχουν μπισκότα του Joe-Joe, τίποτα. Φυσικά, τότε της ζήτησα να παρακολουθήσω το βαγόνι μου, ώστε να μπορούσα να τρέξω στο τμήμα ομορφιάς και να πιάσω ένα μπουκάλι δικό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μόνο 3,99 δολάρια! Για ένα μεγάλο 16-oz. μπουκάλι! Μπορεί ή ίσως να μην έχω κάνει χορό νίκης στη μέση του διαδρόμου.

Μια ονειρική κρέμα για $ 3.99
Έχω Lizard Lady δέρμα, αλλά μερικές αντλίες αυτής της λοσιόν κάνουν τα πόδια μου να φαίνονται και να αισθάνονται ομαλά και ενυδατωμένα χωρίς να κάνουν το δέρμα μου να αισθάνεται κηλίδα ή λιπαρή. Ακόμα και τα τακούνια μου είναι χαρούμενα!

Είναι επίσης χωρίς σκληρότητα.
Heads Up: Ακόμη και αν η ετικέτα λέει ότι είναι άψογη, νομίζω ότι μυρίζει λίγο σαν ένα καλαθάκι, σπανάκι και μήλο πράσινο smoothie … που δεν με πειράζει καθόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό είναι

Και αυτό δεν ήταν το μόνο νέο πράγμα που προσπάθησα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πήρα επίσης αυτό το ίδρυμα καλλυντικών για ένα γύρισμα.

Φοράω τη σκιά που ονομάζεται “μαύρισμα”, το οποίο είναι το πλησιέστερο στο Mac NC42.
Τα θεμέλια στη γραμμή καλλυντικών πληροφορικής είναι διάσημη για να κάνουν λίγα πράγματα και στη συνέχεια μερικά, και το cc + χρώμα που διορθώνουν την πλήρη κρέμα κάλυψης ζουν μέχρι εκείνο το multitasking rep. Το πλήρωμα πληροφορικής συσκευάστηκε επτά προϊόντα σε ένα σωλήνα – ένα ίδρυμα πλήρους κάλυψης, ένα φυσικό αντηλιακό με το SPF 50, ένα λαμπερό χρωματικό διάγραμμα, ένας ορός αντιγου κρέμα ημέρας. Επιπλέον, ένα μικροσκοπικό κομμάτι πηγαίνει πολύ μακριά.

Εφαρμόσαμε περίπου μισή αντλία και έχασα έξω με τα καλλυντικά του αρ. 22 βούρτσα, η οποία βυθίστηκα με Mac Fix +.

Το τέχνασμα είναι να βρείτε το σωστό ποσό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα καλλυντικά συστήνουν 1-2 πλήρεις αντλίες, αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ για μένα (μου αρέσει περισσότερο ένα φυσικά τελειοποιημένο φινίρισμα). Χρησιμοποιώ περίπου μισή αντλία και το συνδυάζω με ένα υγρό σφουγγάρι ή μια υγρή βούρτσα skunk. Ότι η μικρή ποσότητα είναι αρκετή για μένα και δεν αισθάνεται παχιά ή βαριά στο δέρμα μου.

Όταν το κάνω αυτό με τη μαύρη σκιά (η οποία είναι πιο κοντά στο δέρμα μου NC42), τα μάγουλά μου, όπου μου αρέσει η πιο κάλυψη, μοιάζουν σαν να πήρα το χρόνο για να επιδιώξω προσεκτικά ένα premer premer, ένα concealer, ένα demi-matte σκόνη και ένα ίδρυμα πλήρους κάλυψης. Αυτό το προϊόν είναι πλήρης κάλυψη, ώστε να μπορείτε εύκολα να καμουφλάρετε κάθε φακίδα και πόρος στο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, φίλος, προς τα πάνω στο υπόλοιπο από αυτή την εκπληκτική Τρίτη! – Αλλά πριν φύγω από το ya, εδώ είναι ένα τραγούδι για να πηδήσετε-να ξεκινήσετε το πρωί σας (ή το απόγευμα ή το βράδυ, κάθε φορά που διαβάζετε αυτό!).

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *