Το Hi Kitty Cosmetic Headband από τη Γη Θεραπευτικά διατηρεί προσεκτικά τη γούνα σας από το πρόσωπό σας

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτή η κεφαλή είναι για ενήλικες …

Δεν είναι 100% σίγουρο, το μυαλό σας, αλλά ίσως το 75%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΧΑΧΑΧΑ! Ήταν σαν όταν είδα αυτά τα γάντια κηπουρικής Hi Kitty στο στόχο την περασμένη εβδομάδα. Μόνο όταν κοίταξα προσεκτικά ότι συνειδητοποίησα, “Ω! Αυτά είναι για τα παιδιά. Σκατά.”

Έτσι, ναι, είναι σαφώς πιθανό ότι αυτό το είδος πανί hi kitty καλλυντικό κεφαλόδεσμο από τη γη θεραπευτική ($ 7) έγινε για παιδιά, αλλά ξέρετε τι;

Δεν με νοιάζει … γιατί είναι το dope.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πρώτον, είναι μόνο $ 7, η οποία, γεια! – δεν είναι κακό για κάτι που αυτό είναι χρήσιμο (θα μπορούσα εύκολα να το χρησιμοποιήσω κάθε μέρα).

Είναι ουσιαστικά μόνο μια κεφαλή για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας ενώ αφαιρείτε το μακιγιάζ σας, εφαρμόζοντας το μακιγιάζ σας, δώστε τον εαυτό σας ένα πρόσωπο ή κάνοντας οτιδήποτε άλλο όπου θέλετε να κρατήσετε τα μαλλιά σας από το πρόσωπό σας.

Αλλά είναι, όπως, η πιο χαριτωμένη κεφαλή. Ότι το κόκκινο hi kitty bow είναι αξιολάτρευτο! Και υπάρχει ένα κεντημένο patch hi kitty δίπλα στο λογότυπο της γης θεραπευτικών στο πίσω μέρος – ιδανικό για όταν κάποιος στέκεται πίσω από σας αναρωτιούνται γιατί φοράτε ένα υπερμεγέθη κεφαλόδεσμο με ένα κόκκινο τόξο … θα μπορούσατε απλά να δείξετε το έμπλαστρο και να είστε σαν, “Είναι hi kitty, b * tch.”

Εκτός από τον υψηλό παράγοντα σκληρότητας, είναι επίσης τεχνικά ένα πολύ αποτελεσματικό κεφαλόδεσμο. Θα μπορούσα να περάσω ώρες που τρίβουν το ύφασμα terry ενάντια στο πρόσωπό μου, ahh …

Είναι εξαιρετικά μαλακό και βελούδινο – όπως το πώς σκέφτομαι τη γούνα του Real Hi Kitty αισθάνεται στην πραγματική ζωή.

Uh … όχι ότι είμαι στα 30 μου ή οτιδήποτε άλλο.

Μου αρέσει πόσο ευρεία είναι. Είναι αρκετά ευρύ για να κρατήσει τη χαίτη μου που περιέχεται όταν πλένομαι το πρόσωπό μου, ακόμα και τις τρίχες μωρών στα κτυπήματα μου.

Το μόνο μικρό μου quibble είναι με την εφαρμογή. Είναι λίγο σφιχτό (πιθανώς λόγω του γεγονότος ότι μπορεί ή δεν μπορεί να γίνει για παιδιά, lol!). Ίσως θελήσετε να διατηρήσετε τις juts παραλαβής σας σε περίπτωση που είναι πάρα πολύ άνετα για ya. Έχω μόνο δικό μου για περίπου μια εβδομάδα και ελπίζω να τεντώσει έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πήρα στο Ulta, αλλά βλέπω ότι είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *