Η παλέτα Electroom Electrop AleucoW Au Vuoin

φοράω τη νέα παλέτα ηλεκτροπαραγωγής Kevyn Aucoin στα καπάκια μου και σκέψης #DeepMakeUptughts
Θα πρέπει να ακούσετε την ηλεκτρονική μουσική ή την ποπ μουσική όταν παίζετε με το νέο $ 57 KEVYN Aucoin Palette Olectoin Aleucop; #deepmakeThoughts

Κάθε φορά που το φοράω, καταλήγω να ακούω τον Canon του Pachelbel σε D τουλάχιστον τρεις φορές, haha! Έχουμε ένα σταθμό Baby Lullaby σε Pandora, και δεν γελάω, κάθε άλλο τραγούδι είναι κάποια έκδοση του Canon της Pachebel στο Δ. Υπόσχομαι ότι το τραγούδι κρατάει το Baby Lullaby Station Weston!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, αυτό το μάτι κοιτάξτε στο κουτί είναι Cray, αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Ποιος είναι μαζί μου?
Η Electropop είναι μια παλέτα μάτι περιορισμένης έκδοσης $ 57 με 12 ηλεκτρικές αποχρώσεις και χρωματικά χρώματα και είναι όλα σχετικά με τα φωτεινά, τη δραματική χρωστική ουσία και το Mega Metallic Pearl. Έχετε χρώμα, λάμψη και όλα τα διασκεδαστικά, φανταχτερά πράγματα, αλλά χειρίζονται γούστο και εκτελούνται με τελειότητα.

Το SnoB Font σε μένα εγκρίνει εξ ολοκλήρου από αυτό το γραμματοσειράς.
Στην αρχή, ήταν τα φωτεινά που με ξεκίνησαν, αλλά η κρεμώδης, άνετος, ο φόρμουλα χωρίς βαρύτητα σφραγίδει τη συμφωνία. Είναι σαν, μάγκα, είμαι ακόμη και να φοράω σκιά ματιών καθόλου;

Οι σκιές ηλεκτροπαραγωγής αισθάνονται ως φως ως φτερό, όπως και το Mac σε επιπλέον διάσταση σκιά ματιών, και ακριβώς όπως οι επιπλέον διαστάσεις, παραμένουν ευγενικά τα χάλια έξω τις λεπτές γραμμές μου. Ευχαριστώ γι ‘αυτό, ομάδα Kevyn!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φως, δέσμη, υπεριώδης, χρέωση, διακόπτης, λέιζερ, θερμότητα, ασφάλεια, ενισχυτή, ώθηση, hardwire, blackout

Παρόλο που ταξινομούνται ως σκόνες, αισθάνονται πρακτικά υγρό, όπως ένας φιμπαντικός φιμπαντικό φιμπαντικό φιμπαντικό, ή μια υβριδική σκιά ματιών με σκόνη με σκόνη, όπως αυτά στην Estée Lauder καθαρό χρώμα παλέτες.

Η κρεμώδης φόρμουλα γλιστράει το δέρμα και δεν θα σας δώσει κανένα πρόβλημα όταν αναμειγνύετε.

Το εμπορικό σήμα συνιστά να απορρίπτετε τις βούρτσες σας και να χτυπάτε ή να στρέψετε τις σκιές ηλεκτρόπολο με τα δάχτυλά σας για να τα εφαρμόσετε και να συμφωνήσω ολόψυχα. Παίρνετε την πιο έντονη χρώματα αποπληρωμή με αυτόν τον τρόπο, και το λιγότερο Fallout (υπάρχει πολύ λίγα, σε περίπτωση που ανησυχείτε).

Η Electropop μπορεί να μοιάζει με ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα για τους ανθρώπους που κάνουν μόνο φωτεινά, και ίσως να θέλετε να το απορρίψετε εάν δεν θα αγγίξετε το Teal με ένα πόλο 10 ποδιών, αλλά πάρτε λίγο πιο κοντά … Ελάτε, μην είστε ντροπαλός .

Ελα πιο κοντά!
Ένας απροσδόκητος αριθμός αποχρώσεων σε αυτό λειτουργεί καλά ως ουδέτερα (Taupe, χρυσός, χάλκινο και βιολετί), οπότε, παρόλο που η ηλεκτρόπολο μοιάζει με μια παλέτα ένα-in-a-white, τα ουδετερινά υπονοούν ότι μπορείτε επίσης να το επεξεργαστείτε με την καθημερινή Browns που φοράτε πάντα.

Ω περιμένετε, αυτό είμαι εγώ.

Φορώ επίσης το Kevyn Aucoin Capri Bronzer και το Highlighter Ibiza στα μάγουλά μου και Nudestix Go Going στα χείλη μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας, και ελπίζω, ελπίζω, η ελπίδα, η Ka κυκλοφορεί πολύ περισσότερες παλέτες με αυτή τη φόρμουλα. Μπορείτε να το βρείτε στο Sephora, μετρητές Kevyn Aucoin και online.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *