Οι εξαιρετικά μεγάλες βλεφαρίδες είναι εξαιρετικά ακριβό με το Tom Ford Ultra Massara Mascara στο Raven

το νέο Ultra Maskara Ultra Maskara του Tom Ford στο Raven, $ 42
ΟΠΑ, τι? Το Ultra Maskara του Tom Ford στο Raven είναι $ 42;

Daaayuuum!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω δει το μέλλον, το κορίτσι και είναι ένας κόσμος όπου οι Mascaras κοστίζουν πρακτικά $ 50 ένα ποπ.

Οι γάτες επίσης περιπλανιούνται εντελώς δωρεάν σε υπερηχητικές καμπίνες αεροπορικών εταιρειών και τα αρωματισμένα pop pop tarts είναι δωρεάν, και αυτά είναι αρκετά δροσερά, αλλά δεν ξέρω αν αντισταθμίσουν την τιμή αυτής της μάσκαρα … ίσως.

Το Ultra Mask Mascara είναι νέο στη γραμμή του Tom Ford. Έχει αναπτυχθεί για να τεντώσει και να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες ενώ προσθέτει ένα βαθύ, σκούρο άνθρακα-μαύρο χρώμα.

Έχω φορέσει λίγες μέρες τώρα, και μου αρέσει αυτό που είδα. Δύο παλτά και οι βλεφαρίδες μου φαίνονται τρελοί και σκοτεινές. Επιπλέον, δεν νιφάζει ή μουτζούρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά η αλήθεια θα ειπωθεί … περίμενα ακόμη περισσότερο πολύ, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Ο τύπος τεντώνει τις βλεφαρίδες μου τόσο πολύ που χάνω επίσης μεγάλο μέρος της καμπύλης μου, και βλέπω κομμάτια όταν εφαρμόζω πολλαπλά παλτά, τα οποία θέλω να κάνω για να πιέσω πολύ περισσότερο πάχος και ορισμό.

Εάν ο Raven έχει περάσει το ενδιαφέρον σας, είναι διαθέσιμο τώρα στους Neiman Marcus Tom Ford Ford και έρχονται σύντομα στο Neimanmarcus.com.

Κοκαλιάρικο βούρτσα
Φορώντας δύο παλτά του Tom Ford Ultra μήκους στις άνω βλεφαρίδες μου και μία στις χαμηλότερες βλεφαρίδες μου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *