Μακιγιάζ, καθώς και προσφυγή στο Blog Blog Δευτέρα, Vol. 335

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Τι στο Tarnation είναι αυτό το θέμα της Δευτέρας δημοσκόπησης ούτως ή άλλως!”

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι πολύ περισσότερο από ένα τακτικά εξελισσόμενο (divololving;), κάπως τυχαία λίστα ανησυχιών που βάζα στους επισκέπτες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία επτά χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα ευχαρίστηση να διαβάζω τις απαντήσεις σας στα σχόλια, καθώς και ελπίζω να απολαύσετε την ευχαρίστηση να διαβάσετε το δικό μου.

Fishtail ή γαλλική πλεξούδα;
Αν κάποιος άλλος το κάνει για μένα … τότε fishtail (επειδή δεν έχω την υπομονή να το κάνω ο ίδιος). Ωστόσο, αν πρέπει να κάνω την πλέξιμο τον εαυτό μου, θα επιλέξω τη γαλλική πλεξούδα, καθώς και θα το κάνω ιδανικό πριν από το κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο, όταν σηκωθώ το επόμενο πρωί, έχω μεγάλα κύματα!

Πρέπει ποτέ να φορέσετε μια στολή στο σχολείο;
Nope, πήγα στο δημόσιο ίδρυμα καθώς και ποτέ δεν είχα κανένα φόρεμα κώδικα. Εγώ ντυμένος, ωστόσο, ήθελα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάτι που ήταν συνήθως σαν τρελό πρόσωπο, haha!

Αχ, να είναι νέος, καθώς και μοντέρνα ατρόμητος και πάλι … μεγάλες στιγμές.

Περιμένετε – τώρα που πιστεύω γι ‘αυτό, έπρεπε να φορέσω μια στολή για εκδηλώσεις μπάντας, καθώς και αυτά δεν ήταν ποτέ διασκεδαστικά με κανέναν τρόπο (τις στολές, όχι τα γεγονότα). Η ενδυμασία ήταν κανονικά βαριά, ζεστή καθώς και φαγούρα, καθώς και ό, τι ήταν χειρότερο όταν υπήρχαν καπέλα, αφού αυτό ήταν πίσω στην εποχή της εποχής των κυριών.

Ο ουρανός απαγορεύει το μπάντα σας Geek Container καπέλο να μπερδευτεί το κατακόρυφο pouf που βγαίνει από το μέτωπό σας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες σε μια αγορά αγροτών;
Πιστεύω ότι ήταν γύρω στις αρχές Ιουλίου …

Δεν ήμουν σχεδόν αρκετός από αυτούς αυτό το καλοκαίρι.

Birkenstocks ή Tevas;
Um … ξυπόλητοι;

Αλλά σοβαρά, θα προτιμούσα να πάω ξυπόλητος αν αυτές είναι οι δύο επιλογές μου.

Αν έπρεπε να επιλέξω ένα, υπόθεση ότι θα ήθελα να επιλέξω τον Tevas. Υποθέτω.

Τελειώστε τη συμμόρφωση με την πρόταση: Είμαι κακός από τότε (συμπληρώστε το κενό).
Είμαι εξερχόμενος καθώς και απλός να συναντήσετε με (τουλάχιστον αυτό που μου αρέσει να πιστεύω, haha!). Πραγματικά, όμως, συνηθίζω μαζί με πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές καταστάσεις.

Όσον αφορά το Bad-@ Sseery, αυτό δεν είναι τόσο εξαιρετικό όσο το δυνατόν να πηδήξουν ψηλά κτίρια σε ένα μόνο δεσμευμένο, ωστόσο είναι διαθέσιμο σε χρήσιμες πολλές φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Απλά αντίγραφο καθώς και επικολλήστε τη συμμόρφωση με τις ανησυχίες σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. Κοιτάζω μπροστά για να τα διαγράψω!

1. Fishtail ή γαλλική πλεξούδα;
2. Πρέπει ποτέ να φορέσετε μια στολή στο σχολείο;
3. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες στην αγορά αγροτών;
4. Birkenstocks ή Tevas;
5. Επιπτώσεις Η συμμόρφωση με την πρόταση: Είμαι κακός από (συμπληρώστε το κενό).

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ελπίζω να έχετε μια εβδομάδα Bad-@ SS.

P.P.S. Έτσι, καταλαβαίνω ότι το σημάδι του όρου “Bad- @ SS” είναι αρκετά περιττό … αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου. Μου αρέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *