Το μπουκάλι BKR είναι πιθανώς το πιο χαριτωμένο μπουκάλι νερό στην ιστορία του κόσμου

είπα πρόσφατα στον φίλο μου Marisol ότι πίνω μια ενοχλητική ποσότητα νερού όλη την ημέρα. “Όχι, πραγματικά”, είπα. “Είναι σχεδόν άσεμνο. Θα νομίζατε ότι είχα κάποια περίεργη εμμονή στο νερό ή κάτι τέτοιο. ”

Αυτό ήρθε σε συνομιλία μια μέρα, ενώ ήμασταν στο σπίτι, όπου προσπαθούσα να βρω ένα υπερ-μέγεθος κύπελλο XXL για να κρατήσει το εν λόγω νερό. Ο Marisol επεσήμανε ότι πρέπει να ελέγξω τα φιάλη της, επειδή 1) είναι χαριτωμένα, 2) έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων διασκέδασης και 3) κρατούν μια δυσάρεστη ποσότητα νερού (32 ουγγιές!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό;!

Είναι ένα ισχυρό μπουκάλι γυάλινο νερό από τη BKR, μια μικρή εταιρεία από το Σαν Φρανσίσκο.

Κάθε φιάλη έρχεται με ένα χιτώνιο σιλικόνης και ένα καπάκι με ένα κάτοχο χειραγωγού, και τα μεγάλα σημεία πώλησής τους (εκτός από την ευχαρίστηση) είναι ότι είναι bpa- και χωρίς φθαλικό. Είναι επίσης 100% με υλικά που έχουν εγκριθεί από το FDA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Μου είπαν επίσης ότι τα καπάκια σχηματίζουν μια καλύτερη σφραγίδα.

Το ορυχείο μόλις έφτασε σήμερα και είναι τεράστια (32 ουγγιές / 1 λίτρο)! Αγόρασα το Big Bottle Bottle ($ 42), το οποίο σχεδιάζω να κρατήσω στο γραφείο μου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξέρω ότι τα $ 42 είναι πολλά για ένα μπουκάλι νερό … αλλά θα πίνω από όλη την ημέρα, κάθε μέρα, και θα κάνει το γραφείο / γραφείο μου πιο όμορφο.

Η σκιά που πήρα, “ζάχαρη”, είναι ένα ζεστό ροζ κοραλλιογενή, και έκπληξη! – Μου θυμίζει φλαμίνγκο.

Τα μπουκάλια είναι διαθέσιμα σε μια δέσμη άλλων χρωμάτων και σχεδίων στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αν και πήρα τη δική μου από το Amazon για να πάρω δωρεάν ναυτιλία με το Amazon Prime.

Υπάρχει επίσης μια μικρότερη, ταξίδια-friendlier 500 ml / 16-ουγκιά μπουκάλι για $ 30 που θα ήταν εξαιρετική για να ρίξει σε ένα μεγάλο πορτοφόλι για να τρέξει τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα αυτοί είναι απίστευτα χαριτωμένοι!

Ειδικά εκείνους με καρδιές.

Ειλικρινά, αυτό είναι ίσως το πιο εκστατικό που έχω πάει ποτέ για ένα μπουκάλι νερό, lol! Μου αρέσει να το μεταφέρω μόνο γύρω από το σπίτι και να το κρατήσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *