Νέο προτιμώμενο απλό σνακ: ανατολίτικα αχλάδια καθώς και κρεμώδες τυρί Toscano

Η γυναίκα δείγματος στο TJ, παρέχοντας μικρά κύπελλα γεμάτα από αυτό το φρούτο και τυρί Duo το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Ο Connor πήρε δύο τσιμπήματα καθώς και είπε: “Mama, αυτό είναι το καλό τυρί!”

Είχατε ανατολίτικα αχλάδια πριν; Μοιάζουν με μήλα, ωστόσο δεν είναι. Μεγάλωσα να τρώω διαφορετικές ποικιλίες. Πιστεύω ότι δοκιμάζουν σαν ρουτίνα οικολογικά αχλάδια, εκτός από το Crunchier, κάπως κοκκινωπό καθώς και κάπως περισσότερη υδρόπολη … Waterier; καθώς και είναι συνήθως λίγο πιο γλυκιά. Το δέρμα είναι ομοίως παχύτερο από τα ρουτίνα αχλάδια, τα οποία δεν με πειράζει, ωστόσο ο Connor μου αρέσει πολύ καλύτερα όταν τους ξεφλουδίζω, καθώς και να τους εξυπηρετήσω με το τυρί “Good-Est”, επίσης κατανοητό ως “κρεμμύδι toscano”, Ποια TJ εξηγεί σαν έτσι: “Το Trader Tocano Cheese του Trader Joe συνδυάζει τα ισχυρά χαρακτηριστικά Nutty του παλαιού παρμεζάνα με ένα κρεμώδες αγρόκτημα Cheddar – ένα συγκεκριμένο προφίλ που επιτρέπει τη μέγιστη αρωματική απόφραξη.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άνθρωπος, που φαίνεται καλό, έτσι δεν είναι; ? καθώς και είναι.

Τα ασιατικά αχλάδια είναι γύρω από την τοποθεσία ιδανική τώρα. Το ένα που πήρα είναι ένα κορεατικό αχλάδι, καθώς και σχεδόν τόσο τεράστιο όσο ένα γκρέιπφρουτ!

Μπορούμε ή ίσως να μην έχουμε φάει ολόκληρο το πράγμα σε μια συνεδρίαση!

Ανακάλυψα επίσης αυτό το τριών πακέτων των ιαπωνικών αχλαδιών Nansui για πέντε δολάρια στο στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν τρέχετε σε ένα από αυτά τα κορεατικά αχλάδια, πρέπει να το δοκιμάσετε! Ιδανικά, με τυρί. ?

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *