Αφαιρέσετε το κραγιόν σας πριν φάτε;

Για να αφαιρέσετε το κραγιόν ή να μην αφαιρέσετε το κραγιόν; Αυτη ειναι Η ερωτηση…
Κραγιόν, Lipgloss – ό, τι έχω στα χείλη μου – ναι, συνήθως μου αρέσει να το βγάζω πριν τρώω, μόνο επειδή δεν τρώω στο πιο … χαριτωμένος τρόπος.

Κορίτσι, όταν τρώω, είμαι πεινασμένος. Κάπως φτυαρίζω το φαγητό στο στόμα μου, το οποίο είμαι βέβαιος ότι είναι η μαμά μου τη στιγμή, αλλά οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι σαν να είμαι σε ένα κρατικό δείπνο ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι συνήθως στο σαλόνι μου, καθώς και εγώ καθώς και ένα μωρό, el κόμβο καθώς και μια γάτα. καθώς και ένα επεισόδιο των κοριτσιών Gilmore. Έτσι, κανείς δεν με παρακολουθεί στενά, αλλά εξακολουθώ να θέλω να βγάλω κάθε είδος προϊόντων χείλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι σίγουρος ότι είναι συνήθεια επειδή το έκανα από τότε που ήμουν έφηβος. Απλώς παίρνω τη χαρτοπετσέτα μου, καθώς και στυπάμαι ό, τι έχω πάει, καθώς και τότε τρώω. Απλώς κάνει τον κόσμο μου λίγο neater καθώς – πώς θα το πω αυτό; – Με κάνει να κοιτάξω λιγότερο σαν κλόουν όπως τρώω.

Δεν ξέρω … είστε ένας από τους ταλαντούχους ανθρώπους που μπορούν να φορούν ένα ματ κόκκινο χείλος καθώς και με επιτυχία να τρώνε σούπα, ένα κύριο πιάτο καθώς και επιδόρπιο χωρίς να πάρει κόκκινο κραγιόν σε όλη τη θέση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF, φίλε μου! Είναι κάποιος άλλος που βλέπει αδίστακτο ένα; El Hub καθώς και πήρα εισιτήρια για το απόγευμα αυτό το απόγευμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, είμαι αρκετά ενθουσιασμένος για την ταινία, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ποπ κορν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *