Οποιαδήποτε στιγμή είναι μια μεγάλη στιγμή για το Bronzer με το Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder σε 05 Sun Brunettes

Γύρω από το σπίτι μου, ο Bronzer συνήθως έρχεται ως θέμα συνομιλίας κάθε άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι.

Φυσικά, πολλές από αυτές τις συνομιλίες παίρνουν τη θέση ανάμεσα σε έναν αιλουροειδή καθώς και εγώ, ωστόσο ας μην πάμε κακώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bronzer. Κανονικά ένα άνοιγμα / καλοκαιρινό πράγμα, ωστόσο, όπως επειδή δεν έχει εποχιακά όρια.

Όπως, αν πάμε στη μεγαλύτερη σύμβαση πτώσης / χειμώνα του κόσμου, θα είχα συσκευάσει τέσσερις Bronzers για το διήμερο ταξίδι. “Ναι, ναι, πλήρης προστασία καθώς και τα χείλη των μούρων,” Είχα κλαψιάσει. “Βαριέμαι. Ας μιλήσουμε για το Bronzer. ”

Αυτός ο Pan O ‘Bronzing Pretttiness ακριβώς εδώ είναι το φως Terracotta του Guerlain 05 Sun Brunettes ($ 52), καθώς παράγει το πιο εντυπωσιακό ροδάκινο χρυσό μαύρισμα.

Έχει επίσης μια ελαφριά λάμψη που, μαζί με το χρώμα, το κάνει να μοιάζει με το δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ αρκετά ελαφρώς ξεσκονισμένο για κάποια ζεστασιά.

Εκτός από τις 05 Brunettes Sun, υπάρχουν τρεις άλλες αποχρώσεις στο νοικοκυριό – 02 χρυσαφένια μαλλιά (με μαλακά αντηλιακά ήχους), 03 brunettes (πλούσιοι χάλκινοι ήχοι) καθώς και 04 χρυσαφένια μαλλιά (Bronzed Pink καθώς και Tan Tones ) – καθώς και τα ονόματά τους είναι γενικά αδύναμες προτάσεις. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να είσαι ξανθός να φορέσεις τη σκιά ξανθιά ή μελαχρινή για να φορέσει τη σκιά μελαχρινή. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα, καθώς και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Προσφέρονται τώρα στους μετρητές Guerlain, Sephora, καθώς και σε απευθείας σύνδεση, επίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *