Για αυτές τις λαμπερές νέες αποχρώσεις Mac Dazzleglass …

Νέες αποχρώσεις Mac Dazzleglass
Μερικές μέρες που δημοσίευσα μια εικόνα κάποιων νέων mac dazzleglass lipglosses που προστέθηκαν στη μακροχρόνια γραμμή Mac τον περασμένο μήνα, καθώς και δεν περίμενα το ισχυρό τράβηγμα o ‘the dazzleglass glitter, δεδομένου ότι ήμουν κατακόρυφος από αιτήματα Για μένα να καταχωρίσω τα ονόματά τους.

Έτσι ακριβώς πηγαίνει εδώ …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την κορυφή: πρόσθετοι ενισχυτικοί ενισχυτές, όπως η Αφροδίτη, οι νηπιακές σπινθήρες, η ζάχαρη-rimmed, σκώρος για φλόγα, κουρέλια σε πλούτη, μέλι χρήματα, χαμόγελο καθώς και steppin ‘έξω
Του προγράμματος που μου αρέσει το ροζ, ροδάκινο, καθώς και κοραλλιογενείς, lol! Υπάρχουν επίσης κάποια χρώματα edgier, όπως ένα μπλε (κομμένο μπλε), λίγα πορφυρά (funkulous, η νύχτα, καθώς και τα νεαρά αγόρια τρελαίνουν), μια λευκή σκιά (αρχή αναψυχής), ένας χαλκός (πλούσιος) επίσης ως κόκκινο (ειδοποίηση αγάπης).

Εάν, όπως και η ειδοποίηση, καθώς και η ζάχαρη που φαίνονται εξοικειωμένοι, που είναι δεδομένου ότι εμφανίστηκαν ομοίως σε προγενέστερες Mac LeAndes.

Οι νέοι είναι ακριβώς όπως το έχω κατά νου (λάθος, τα άλλα). They’re additional glittery as well as shiny, with shine flecks bigger than the shine in a MAC Lipglass, however they aren’t gritty at all, which is great, so they’re rather comfy, even though they’re very sticky, Εκτός, καθώς δεν υπάρχει καμία μέθοδος στην κόλαση, μπορείτε να αποφύγετε να πάρει το υψηλό πόνι σας κολλημένο στη στρώση σας όταν τα φοράτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αυτό δεν συμβαίνει απλά!

Αλλά, στην πλευρά του Flip, διαρκούν μια σταθερή τέσσερις ώρες.

Μέλι μέλι (κορυφή) καθώς και κουρέλια σε πλούτη (κάτω)

Μωρό σπινθήρες (πάνω) καθώς και ζάχαρη-rimmed (κάτω)
Steppin ‘Out (Top) καθώς και χαμόγελο (κάτω)
Όπως η Αφροδίτη (κορυφή) καθώς και πρόσθετοι ενισχυτές (κάτω)
Το πράγμα για τα dazzleglasses είναι ότι πραγματικά πρέπει να τα δείτε αυτοπροσώπως καθώς και να τα πάρουν στα χείλη σας για να εκτιμήσουν εντελώς την ομορφιά τους, γιατί … όλοι οι τύποι εμφάνισαν ακριβώς το ίδιο στις φωτογραφίες. Δεν είστε σίγουροι γιατί, ωστόσο, ο σπινθηρός αντίκτυπος τους χάνεται για κάποιο λόγο … Είναι πολύ πιο δροσερό irl!

Με την ευκαιρία, υπάρχει μια ροζ σκιά σε αυτή τη νέα παρτίδα που ονομάζεται πρόσθετοι ενισχυτές, ο οποίος είναι ένας νεκρός-κουδουνίστρα για ένα επικό, σπινθηρισμένο, μακροχρόνια ροζ glossimer chanel είχε περίπου μια δεκαετία πίσω που ονομάζεται αστρικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχετε κατά νου ότι η σκιά, στη συνέχεια 1) βλασφημία, κορίτσι! Είσαι ένας Hardcore Chanel Fiend! καθώς και 2) πιθανότατα θα σας αρέσουν οι πρόσθετοι ενισχυτές.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *