Έμπνευση μακιγιάζ της αγοράς των αγροτών

Μετά την τελευταία του, η ημι-έκτακτης ανάγκης ταξίδι μου στον οδοντίατρο το τελευταίο Σάββατο (αποδεικνύεται ότι έχω ένα ελλιπές κάταγμα σε ένα μοριακό, το οποίο μπορεί ή δεν μπορεί να έχει προκαλέσει άλεση των δοντιών μου) , Σταμάτησα από τον Marin Country Mart, όπου υπήρχε μια αγορά αγροτών, και από τη στιγμή που έφυγα, ήμουν 1) Revenous για σαλάτα και 2) εμπνεύστηκε να δοκιμάσετε κάποιους νέους συνδυασμούς χρώματος μακιγιάζ.

Τα λαχανικά και τα τσαμπιά των λουλουδιών το κάνουν σε μένα κάθε φορά. Τώρα είμαι παράξενα πυροβόλησε για να φορέσει κάτι ραπανάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει το τμήμα του εγκεφάλου μου πηγαίνει που βλέπει πολύχρωμα καρότα και σκέφτεται, “Ναι! Κίτρινο στην πτυχή, πορτοκαλί στις εσωτερικές γωνίες, ματζέντα στη μέση του καπακιού, μοβ στις εξωτερικές γωνίες και λίγο ανοιχτό πράσινο στην κάτω γραμμή βλεφαρίδας. ”

Ξέρετε, γιατί … καρότα.

Είδα ένα σωρό γκρέιπφρουτ (γκρέιπφρουτ;) και αμέσως ήθελε να ζωγραφίσει τα νύχια μου ένα ανοιχτό κίτρινο (το οποίο μπορώ ή δεν μπορεί να κάνει ιδανικό meow).

Μιλώντας για εσπεριδοειδή, είδατε ποτέ αυτά τα προηγουμένως; Ονομάζονται τα χέρια του Βούδα.

Δεν είναι τακτοποιημένα; Ποτέ δεν τους έχω δοκιμάσει πριν, οπότε δεν ξέρω αν είναι γλυκιά ή ξινή, αλλά προφανώς είναι ένας τύπος εσπεριδοειδών (είναι περίπου το μέγεθος ενός τεράστιου λεμόνι). Ζήτησα από το άτομο να τρέχει το περίπτερο τι κάνουν οι άνθρωποι μαζί τους, και είπε ότι οι άνθρωποι τους χρησιμοποιούν για όλα τα είδη των πραγμάτων, αλλά ειδικά για να κάνουν ποτά, καραμέλα και μαρμελάδα.

Πήρα πολλές ιδέες στην αγορά των αγροτών για όλα τα είδη των πραγμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια καλή αγορά αγροτών όπου ζείτε;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *