Ποια είναι τα πιο δύσκολα πράγματα για να αφήσετε να φύγετε όταν είστε de-clettering συλλογή μακιγιάζ σας;

Ο αγώνας είναι πραγματικός!
Εντελώς ένα πρώτο παγκόσμιο ερώτημα, ξέρω, ωστόσο είμαστε όλοι οι εθισμένοι στο μακιγιάζ εδώ (δεν είμαστε εμείς;), οπότε αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχω τρέξει στο παρελθόν καθώς και ένα που βιώνομαι προς το παρόν Δεδομένου ότι προσπαθώ να αφαιρέσω την ακαταστασία μακιγιάζ, ωστόσο είναι τόσο δύσκολο με συγκεκριμένα πράγματα – ιδιαίτερα τα παλέτες των ματιών καθώς και κοκκινίζει, καθώς και ιδιαίτερα τα ακριβά πράγματα, όπως το Chanel καθώς και το Dolce & Gabbana.

Γιατί είναι ένα 12χρονο κεφάλαιο ματιών chanel που δεν φορούσα ποτέ τόσο δύσκολο να χωρίσετε; Ορκίζομαι, η Marie Kondo θα είχε μια μέρα με το πεδίο μαζί μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πιο εύκολα πράγματα για μένα να αφήσω να φύγω είναι παλιές mascaras. Μπορώ να ρίξω αυτούς τους μικρούς σωλήνες χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει και για το Lipgloss. Ω, καθώς και υγρό ίδρυμα, ωστόσο αυτό είναι πιθανότερο από τότε που έχω έναν εθισμό χαμηλού κλειδιού, καθώς και να ανακαλύψω ένα νέο για να αρέσει κάθε πέντε δευτερόλεπτα, ha ha ha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποια είναι τα πιο δύσκολα πράγματα για να αφήσετε να φύγετε όταν είστε de-clettering συλλογή μακιγιάζ σας;

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *