Ασυνήθιστα (μαλλιά) ήρωες: revlon βασικά στοιχεία Μέγιστα κρατήστε εξαιρετικά παχιά ελαστικά

Εάν έχετε παχύ, βαριά ή αλλιώς άγρια, απείθαρχια μαλλιά, αυτά θα σας κάνουν να πιστεύετε σε μονόκερα (και πάλι).
Ο στυλίστας μου φίλος Alis αρέσει να αστειεύεται ότι έχω επαρκή μαλλιά στο κεφάλι μου για τρεις ανθρώπους (αν και για το #officeMakeuprecord, δεν έχω τόσο μαλλιά όσο έκανα πριν από το μωρό), ωστόσο δεν είναι όλα τα γατάκια καθώς και Τα ουράνια τόξα, δεδομένου ότι έχουν μια αξιοσέβαστη ποσότητα μαλλιών περιλαμβάνει τις δικές του προκλήσεις, όπως η καταστροφή κάθε ελαστικής μαλλιών σε εντυπωσιακή απόσταση.

Όταν βάζω τα μαλλιά μου επάνω σε μια αλογοουρά, πολλά ελαστικά είτε σπάνε είτε να τεντωθεί μέχρι στιγμής ότι μοιάζουν με τα εσώρουχα γιαγιά που θα έπρεπε να ρίχνεις τρία χρόνια πίσω (αλλά εξακολουθεί να συνεχίζει να φοράτε όταν εσείς » επαρκώς την περίοδο σας), καθώς και επομένως αποδίδονται απολύτως καθώς και απόλυτα άχρηστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν επίσης ολόκληρη η “αλογοουρά που πέφτει ενώ είμαι απλά υπάρχον” πράγμα, που είναι ένας πόνος.

Στην τάξη HIIT την περασμένη εβδομάδα, έκανα μια απόφαση ότι επαρκή ήταν αρκετή. Είμαι. Ολοκληρώθηκε. Τραβήξτε την αλογοουρά μου κάθε τρίτο burpee ή το διακόπτη.

Duuuuude … Revlon έχει αυτό το κομμάτι πακέτο των θαυμάτων που ονομάζεται μέγιστη εκμετάλλευση εξαιρετικά παχιά ελαστικά, η οποία μόλις άλλαξε ό, τι έπεσε σε ένα έπεσε. Είναι το ισχυρότερο, παχύτερο, πιο σκληρό καθώς και πολλά μπάστα- @ ass μαλλιών που έχω φθαρεί ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Κανονικά, πρέπει να διπλασιάσω τα ελαστικά για να κρατήσω τα μαλλιά μου να πέφτουν γύρω από τον τόπο, ωστόσο στην τελευταία τάξη της χθες το βράδυ, χρησιμοποίησα μόνο ένα – ένα! – καθώς και η αλογοουρά μου έμεινε εντελώς σε θέση με 60 λεπτά έντονου άλματα καθώς και σπριντ. Όχι πότε έπρεπε να αναπροσαρμόσω.

Όταν έβαλα το ελαστικό πριν από το ντους, παρατήρησα δύο πράγματα. Πρώτον, ότι η αλογοουρά μου ήταν ακριβώς η ίδια ακριβώς τοποθεσία ήταν όταν το έβαλα πολύ πρώτα. Δεύτερον, ότι η ελαστική δεν απλώθηκε καθόλου. Δεν είναι ένας έφηβος, μικρός.

Μου δεν μπορώ να ξεπεράσω ακριβώς πόσο οικονομικά είναι. Τρία δολάρια για 15 του ’em!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, έτσι, καλό, εσείς παιδιά!

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *