Πάρτε τη γάτα σας Lady-Ness στο επόμενο επίπεδο με τα περιοδικά ξένων γλωσσών αιλουροειδών

επιθυμείτε να είστε η πιο τρελή κυρία γάτα από όλα αυτά; Πάρτε τη γάτα σας Lady-Ness στο επόμενο επίπεδο διαβάζοντας περιοδικά γάτας ξένων γλωσσών.

Στην ιδανική περίπτωση, το περιοδικό σας επιλογής πρέπει να είναι γεμάτο με εικόνες από γάτες και να περιέχει φυσαλίδες ομιλίας (που μπορείτε ή να μην καταλάβετε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σελίδες προφίλ αφιερωμένες σε μεμονωμένα γατάκια στους αντίστοιχους χώρους εργασίας τους είναι επίσης μεγάλοι.

Προφανώς, οι Cute Kitten Pics είναι απαραίτητο. Extra Perk Points για Sad Tabby γατάκια, καθώς είναι (αναμφισβήτητα) το καλύτερο.

Το περιοδικό σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο κατασκευής ενδυμάτων για τη γάτα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκεφτείτε τη δημιουργία αυτής της προσαρμοσμένης στολή couture για το πολύτιμο γατάκι σας, αφού αυτά τα “ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλα τα κοστούμια γάτας στο Petco είναι ένα συνολικό αστείο.

Τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αν υπάρχουν κινούμενα σχέδια των γατών ντυμένες ως ninjas, φροντίστε να τους δείξετε τον σύζυγό σας ενώ “διαβάζετε” το περιοδικό σας τη νύχτα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ο καθένας εκεί έξω καταλαβαίνω ιαπωνικά; Θα ήθελα να αγαπώ να μάθω τι είναι ο τίτλος αυτού του περιοδικού, lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *