Εισαγωγή 6 νέων αποχρώσεων της μητροπολιτικής αποσύνθεσης Heavy Metal Shine Eyeliner για διακοπές 2017

Νέες μέθοδοι για την Glitter
Περίμενε! Να σταματήσει! Κρατήστε μέχρι … Παρακαλώ μην περπατήσετε μακριά μόνο γιατί αυτά είναι λαμπερά. Είμαι σοβαρός, μπορείτε να φορέσετε απολύτως τη μητροπολιτική αποσύνθεση βαρέων μεταλλικών ματιών λάμψης.

Ήμουν ένας ανεμιστήρας για πολλά χρόνια από τότε που τα κομμάτια λάμψης είναι τόσο λίγα και … αριστοκρατικό; – Για έλλειψη πολύ καλύτερης λέξης; Αυτή είναι η κομψή λάμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν τρέχετε λίγο κατά μήκος των γραμμών βλεφαρίδων σας, ή ακόμα και μόνο η χαμηλότερη γραμμή βλεφαρίδων σας, παίρνετε το πιο γοητευτικό (αλλά υποτιμημένο, με τα πρότυπα λάμψης) λάμψη. Το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια με μια από τις αποχρώσεις, το χρυσό μεσάνυχτα καουμπόη, για το μακιγιάζ εορτασμού του τεμπέλης.

UD μόλις πρόσθεσε αυτές τις έξι νέες αποχρώσεις στο υπάρχον βαρύ μέταλλο λάμψη μακροχρόνια γραμμή, καθώς και από αυτά, είμαι όλοι για το Punk Rock, το σκούρο μοβ με πολύχρωμη λάμψη, αφού φαίνεται εκπληκτική κατά μήκος των γραμμών των βλεφαρίδων με ένα Μαύρο, καφέ ή μοβ καπνιστό μάτι (ειδικά εάν σφίξετε τις γραμμές νερού σας με μαύρη επένδυση).

Pyro, ακτίνες γάμμα, punk rock, άλεσμα, catcall, stix καθώς και οστά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αριστοκρατική λάμψη. Σοβαρολογώ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε, η μητροπολιτική αποσύνθεση βαρέων μεταλλικών γυαλιών είναι $ 20 το καθένα καθώς και προσφέρεται Meow.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *