Το Eylure Volume Starter Σετ με αριθμό 101 ψεύτικων βλεφαρίδων

Eylure London Starter Σετ με αριθμό 101 ψεύτικων βλεφαρίδων ($ 5.99, ή 4.99 δολάρια που πωλούνται τώρα στο Ulta)
Αυτές οι βλεφαρίδες έχουν μια μαύρη μπάντα!

Ναι, αυτό ήταν απαραίτητο όλα τα καπάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω αναρωτηθεί κοινά γιατί οι ψευδείς βλεφαρίδες δεν περιλαμβάνουν πάντα μια σκούρα καφέ ή μαύρη ζώνη, όπως αυτός ο όγκος Eyure Νο. 101s.

Τις περισσότερες φορές έχουν ζώνες που είναι λευκά, τα οποία για μένα σημαίνει ότι συνήθως πρέπει να τα ζωγραφίσουν με τα επένδυση, είτε πριν είτε μετά την εφαρμογή, αφού δεν θέλω το λευκό να κοιτάξει με το περιθώριο μου.

Θέλω να πω, δεν θα ήταν μια αδύνατη ολοκλήρωση της μηχανικής ή οτιδήποτε άλλο. Σωστά? Για να φτιάξετε μια μαύρη ζώνη βλεφαρίδας; Υποθέτω ότι έχουμε την τεχνολογία …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όχι ότι είναι το τέλος του κόσμου να τους σκοτώσει τον εαυτό μου, ωστόσο είναι ένα πρόσθετο βήμα θα παραλείψω ευτυχώς.

Εγώ όπως αυτό το συγκεκριμένο στυλ, ο Eylure Νο. 101s, δεδομένου ότι οι βλεφαρίδες είναι αέριου μακρύς για να είναι αξιοσημείωτες … αλλά εξακολουθούν να μην είναι σούπερ. Είναι επίσης ελαφρύς καθώς και ένα μεγάλο πλάτος για μένα, οπότε δεν χρειάζεται να τα κόψω.

Οι βλεφαρίδες είναι κλιμακωμένες σε μήκος κατά μήκος της μπάντας, με τα μεγαλύτερα στη μέση, την οποία πιστεύω ότι τα μάτια μου φαίνονται μεγαλύτερα, πιο στρογγυλεμένα όσο και ανοιχτά.

Αυτό το σετ εδώ, το Volume Starker Kit, περιλαμβάνει δύο μικρές φιάλες κόλλας, ένα πλαστικό εφαρμοστή Lash (το οποίο δεν χρησιμοποιώ πραγματικά, αφού οι βλεφαρίδες είναι πραγματικά απλές να εφαρμοστούν χωρίς αυτό) καθώς και μια πρόσθετη λύση (επειδή μέθοδος κάνει τέλεια!).

Προσφέρει συνήθως για $ 5.99, ωστόσο βρίσκεται τώρα στο Ulta για $ 4.99 (είναι επίσης ανακυκλώσιμα λίγες φορές αν είστε απαλές μαζί τους).

Ο Eyure Νο. 101 FALSE LASHES
Eyure No 101 FALSE LASHES
Ένα υπέροχο εύρημα netflix

Είδα ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ στο Netflix το περασμένο Σαββατοκύριακο που πιστεύω ότι θα σας αρέσει το προηγμένο στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένα offshoot του προχωρημένου ιστολογίου στυλ, το οποίο έχει αξιοσημείωτες φωτογραφίες καθώς και ιστορίες σχετικά με τη μοντέρνα New Yorkers στη δεκαετία του ’50 καθώς και 60s καθώς και πέραν αυτού.

Μόλις πίστευα ότι ήταν τόσο υπέροχο, καθώς και εμπνευσμένο. Μου αρέσει να βλέπω κομψή, καινοτόμες γυναίκες που αγκαλιάζουν τη ζωή με μια αγκαλιά αρκούδας, ya ξέρουν, καθώς και απλά να κάνει το καταραμένο πράγμα!

Προτείνεται ιδιαίτερα όταν είστε στη διάθεση για κάτι υπέροχο καθώς και μοντέρνα διασκέδαση στο Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *