Εάν είστε άνω των 30 ετών, ίσως καιρός να γνωρίσετε τη ζωντανή ανθεκτική διαχρονική

τα τριάντα γενέθλιά μου που εκδόθηκαν μερικές αρκετά μεγάλες αλλαγές ζωής. Όπως και, συναντήθηκα το Soulmate της Kitty (Hey, αυτό είναι μια ουσιαστική συμφωνία, εντάξει;), πήρε το βύθισμα να επιδιώξει το διά βίου όνειρό μου για το ανεξάρτητο γράψιμο (αυτό ήταν σύντομα πριν ξεκινήσω το blog) και τελικά πήρα το el Hub ( Θα είχαμε χρονολογήσει λίγο).

Τα μεγάλα πράγματα άρχισαν επίσης να συμβαίνουν στη ζωή που σχετίζεται με την ομορφιά μου. Για παράδειγμα, το δέρμα μου υποβλήθηκε σε μερικές αλλαγές Crazy-@ SS. Μετά από χρόνια λιπαρού δέρματος, η επιδερμίδα μου έγινε συνδυασμός ελαιώδους στεγνού, και στη συνέχεια υπήρχε αυτή η τρομερή περίοδος της ορμονικής ακμής κατά μήκος της γης και του πηγουνιού μου.

Ω, και τα μαλλιά μου δεν το έκαναν να αλλοιωθούν. δύο λέξεις: το γκρι.

Είχαν περάσει επειδή ήμουν έφηβος – μερικές περιστασιακές γκρίζες τρίχες που μπαίνει μακριά, συνήθως στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου (ο καθένας στην οικογένειά μου πηγαίνει γκρίζα νωρίς) – αλλά γύρω από το χρόνο έσπασε 30, όλη η κόλαση έσπασε χαλαρά. Άρχισα να βλέπω γκρίζες τρίχες όπου δεν τα είχα δει ποτέ πριν, όπως γύρω από τα κτυπήματα μου και στην κορυφή του κεφαλιού μου. Ξαφνικά, πηγαίνοντας στο σαλόνι ομορφιάς για ένα άγγιγμα του χρώματος σταμάτησε να είναι κάτι που έκανα μόνο για διασκέδαση όταν έχω ανήσυχο ή αισθάνθηκα σαν μια αλλαγή. Έγινε μέρος της τακτικής συντήρησης, όπως η μετάβαση στον οδοντίατρο.

Και αυτό δεν είναι όλα. Άρχισα επίσης να παρατηρήσω αλλαγές στην υφή των μαλλιών μου. “Τι είναι αυτά τα τυχαία καλώδια κινέζικα κλέφτες που βγαίνει από το κεφάλι μου;”

Ω, αυτό είναι το hurr μου!

Αποδεικνύεται ότι δεν ήμουν μόνος σε αυτό. Πολλές γυναίκες (και DUDES) Αλλαγές στις τρίχες τους γύρω στην ηλικία των 30 ετών. Είναι κάτι που αναπτύσσονται τα προϊόντα της νέας διαχρονικής συλλογής της ζωντανής απόδειξης. Είναι φτιαγμένα για να βοηθήσουν τα μαλλιά να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία που συνήθως συμβαίνουν στα μαλλιά σας στα 30 σας και πάνω, προστατεύοντάς το από τη θραύση, διατηρώντας τα μαλλιά αναζητούν ογκώδη, λαμπερά, λεία και πλούσια σε χρώμα.

Η νέα διαχρονική γραμμή των τεσσάρων τεμαχίων διατίθεται τώρα αποκλειστικά στη γοητεία του Ulta και περιλαμβάνει τη διαχρονική επεξεργασία προ-σαμπουάν ($ 26), διαχρονικό σαμπουάν ($ 28), διαχρονικό κλιματιστικό ($ 28) και διαχρονικό γευστικό μους ($ 28).

Όλοι τους είναι χωρίς θειικά, χωρίς σιλικόνη και χρώματα ασφαλή και περιλαμβάνουν επίσης προστατευτικά UV για να επεκτείνουν τη ζωή του χρώματος των μαλλιών σας και να προστατεύουν τα μαλλιά σας από ζημιές από το styling θερμότητας και τον ήλιο.

Όλοι αναπτύσσονται να συνεργάζονται ως μέρος του συστήματος … αλλά, φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε κεράσι και απλά να χρησιμοποιήσετε τους faves σας. Έχω χρησιμοποιήσει ολόκληρο το κιτ και το Caboodle για μέγιστο αποτέλεσμα και έχει περάσει περίπου δύο εβδομάδες. Μέχρι στιγμής, τα μακρά, ταχύτερα μαλλιά μου αισθάνονται.

Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει την ετικέτα βίντεο.

Το αγαπημένο μου μέλος του διαχρονικού FAM πρέπει να είναι η θεραπεία πριν από σαμπουάν. Ήμουν λίγο επιφυλακτικός από την αρχή, επειδή ποτέ δεν χρησιμοποίησα ποτέ μια θεραπεία προ-σαμπουάν πριν και δεν ήξερα τι να περιμένουμε. Κυρίως, σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα περιττό βήμα, αλλά ναι, τώρα που το έχω χρησιμοποιήσει αυτό, βλέπω το σημείο.

Ζωντανό προ-σαμπουάν
Έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει ένα προ-σαμπουάν πριν; Βασικά, είναι ενυδατικές θεραπείες, όπως μάσκες μαλλιών, έλαια και βούτυρα, που εφαρμόζετε στα μαλλιά σας, ενώ είναι υγρό ή στεγνό πριν από το λουτρό ή στο ντους σε σαμπουάν και / ή κατάσταση. Το επιπλέον βήμα προσθέτει λάμψη και αναμένεται επίσης να κάνει το διαχρονικό σαμπουάν και το κοντίσιονερ να λειτουργεί καλύτερα.

Το εφαρμόζω στα μαλλιά μου, ενώ είναι ξηρό, από τις ρίζες στα άκρα, και αφήστε το να καθίσει και να απορροφήσει για πέντε λεπτά (ή περισσότερο, αν θέλω). Τότε το ακολουθώ με το διαχρονικό σαμπουάν και το μαλακτικό.

Σίγουρα παρατηρώ τα μαλλιά μου αίσθημα μαλακά και πιο ομαλή όταν χρησιμοποιώ το προ-σαμπουάν. Είναι απλούστερο να τρέξει τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά μου χωρίς να τρέχω σε κόμβους, οπότε νομίζω ότι μειώνεται επίσης θραύση.

Και το χρώμα των μαλλιών μου Friggin ‘αγαπά το διαχρονικό σαμπουάν και το κοντίσιονερ.

Ζώντας απόδειξη διαχρονικού σαμπουάν και μαλακτικό
Πήρα πρόσφατα το χρώμα μου επανεμφανίστηκε (αχ … φρέσκια, σκούρα σοκολάτα καφέ ρίζες!), Και ya ξέρουν πώς είναι όταν πάρετε πρώτα τα μαλλιά σας έγχρωμένα; – Πώς μετά από αυτό το πρώτο σαμπουάν και η προετοιμασία στο σπίτι, πολλά από τα χρώματα καταλήγουν να πηγαίνουν κάτω από την αποστράγγιση μετά το ξέσπασε;

Πολύ λίγα από αυτά συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ το διαχρονικό σαμπουάν και το μαλακτικό. Εκτιμώ επίσης εντελώς ότι τα προϊόντα περιλαμβάνουν και τα προϊόντα θερμότητας και τα υπεριώδη ακτινοβολία, διότι πήρα μια πρύμνη διάλεξη από τον στυλίστας μου όχι εδώ και πολύ καιρό σχετικά με την ενσωμάτωση προϊόντων στη ρουτίνα μου που κάνουν εκείνους και τα δύο αυτά πράγματα.

Και τότε υπάρχει το διαχρονικό γευστικό μους …

Ζωντανή ανίχνευση διαχρονικής γευστικής μους
Ειδικεύεται στην πυκνότητα των μαλλιών, τα οποία, μόλις έμαθα από το Interwebz, είναι ο αριθμός των μαλλιών που έχετε μέσα σε μια τετραγωνική ίντσα του τριχωτού της κεφαλής σας. Καθώς μεγαλώνουμε, ο αριθμός των τριχών ανά τετραγωνική ίντσα συνήθως μειώνεται, έτσι ώστε να αντισταθμίσει αυτή την απώλεια, το γευστικό μους όγκο των μαλλιών που έχετε σήμερα.

Πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, ήταν “Helloooooo, όμορφη ανελκυστήρα!” Η διαφορά ήταν αμέσως αξιοσημείωτη. Έχω πολύ περισσότερους όγκους σε μέρη όπου δεν έχω συνήθως πολλά, όπως και γύρω από τις ρίζες μου και το μέσο άξονατων μαλλιών μου.

Χρησιμοποιώ το γευστικό μους σε βρεγμένα μαλλιά, καλύτερα αφού βγαίνω από το ντους και την πετσέτα στεγνώσει. Το εφαρμόζω από τις ρίζες στα άκρα, συγκεντρώνοντας πολλούς από το προϊόν στις ρίζες μου και στο μέσο άξονα, και στη συνέχεια φυσάμε τα μαλλιά μου μέχρι να στεγνώσει στα μισά του δρόμου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ ένα μεγάλο βαρέλι σίδερο σίδερο για να κυρτήσει τα άκρα.

Και αυτό είναι αυτό.

Yup, τα μαλλιά μου και εγώ σκάβω αυτή τη συλλογή!

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε τη ζωντανή αποδείξη διαχρονικής γραμμής τώρα αποκλειστικά στην ομορφιά Ulta.

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Στην πραγματικότητα προετοιμάστηκα αυτή η μετά την εβδομάδα πριν από την άφιξη του Connor Claire, τόσο καλύτερα τώρα; Ναι … τα μαλλιά μου δεν μοιάζουν με αυτό το καλύτερο τώρα, haha. Καλύτερα τώρα είναι … να το βάλετε ήπια, όχι αυτό το καλό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *