12 ημέρες των Giveaways, την ημέρα 1: 7 τρόποι να κερδίσετε την ουδετεγόνα ταχεία συλλογή συστολής ρυτίδων (τελειώνει την Παρασκευή)

ένα διαφορετικό μακιγιάζ και το blog ομορφιάς Giveaway κάθε μέρα για 12 ημέρες, που χρηματοδοτείται από την ουδετεγόνα

Το δέντρο τελικά διακοσμημένο, το αρχείο καταγραφής της ζήτησης Yule είναι σκασίματα στα τηλεχειριστικά, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παίζουν και οι αίθουσες είναι στολισμένες. Yup, Yup! Αισθάνομαι το πνεύμα διακοπών, y’all!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Που με οδηγεί σε αυτό: Διακοπές Giveaways.

Αυτό το έτος, ακριβώς όπως το τελευταίο, το μακιγιάζ και το blog ομορφιάς θα είναι σπίτι σε άλλες 12 ημέρες giveaways, χάρη στα peeps του δέρματος στο ουδετίας, ένα από τα αγαπημένα μου φαρμακεία (γρήγορη σημείωση από τα ξηρά μου χείλη: θα ήθελαν Γνωρίστε αν έχετε ακόμα φρέσκια παπάγια moisturotooth στη ζωή σας ακόμα; Επειδή αν όχι, το χρειάζεστε, όπως, χθες.).

Σήμερα και σε κάθε μία από τις επόμενες 11 ημέρες, θα δώσω μια διαφορετική παρτίδα των βραβείων ομορφιάς ουδετερογένειας και των βραβείων περιποίησης της επιδερμίδας και ένα σούπερ βραβείο πορτοφολιών που θα χτυπήσει σοβαρά τις κάλτσες σας μακριά. Εδώ είναι μια υπόδειξη: το εμπορικό σήμα της τσάντας με τη φράση, “Gooey Straight on …”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ναι! Θα ήθελα να το κερδίσω!

Πραγματικά, πραγματικά ελπίζω ότι το 2013 σας τελειώνει σε μια υψηλή σημείωση και ότι το 2014 σας ξεκινά σε μια καταπληκτική αρχή.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το πάρτι, εμείς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μια μέρα, η εστίασή μας είναι η φροντίδα του δέρματος. Η ουδετερογονική συλλογή επιθεώρησης ρυτίδων σε αυτό το πακέτο των τεσσάρων τεμαχίων περιλαμβάνει την κρέμα ματιών, τον ορό, τη νύχτα ενυδατική κρέμα και ένα ευρύ φάσμα SPF 30 αντηλιακό.

Η μυστική σάλτσα; Κάτι που ονομάζεται επιταχυνόμενη Retinol SA, η οποία η ουδετερογόνα διατύπωσε για να βοηθήσει γρήγορα να εξασθενίσει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων, ενώ φωτίζει τον τόνο του δέρματος και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και την υφή.

Η “επιταχυνόμενη Retinol SA συνδυάζει την υψηλότερη συγκέντρωση της Retinol SA της νεφρογονού με το σύμπλοκο γλυκόζης – ένα αποκλειστικό ενισχυτικό που προσφέρει καθαρό σταθεροποιημένο ρετινόλη στην επιφάνεια του δέρματος γρήγορα και αποτελεσματικά – και υαλουρονικό οξύ που αφήνει το δέρμα να αισθάνεται ομαλότερο και νεότεροι.”
– Neutrogena.com

Όπως πάντα, το Babe, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση, σχολιάζοντας και υποστηρίζοντας όλη την τρελή γάτα μιλώντας εδώ στο MBB (ή τουλάχιστον να βάζετε με αυτό, lol!), Και ένα μεγάλο σας ευχαριστώ στην ουδετερογόνα, καθώς και την ευκαιρία. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εισόδου είναι κάτω.

Ένα πακέτο βραβείων τεσσάρων τεμαχίων που χαρακτηρίζει την ουδετεγόνα ταχεία συλλογή συστολών ρυτίδων που αποτιμάται στα 84 δολάρια που περιλαμβάνει:

Μια (1) ταχεία κρέμα ματιών επισκευής ρυτίδων που αποτιμώνται στα $ 20.99

Μια (1) γρήγορη βραχίονα επισκευής ρυτίδων που εκτιμάται στα 20,99 δολάρια

Ένα (1) γρήγορο ορό επισκευής ρυτίδων που αποτιμάται στα 20,99 δολάρια

Ένα (1) γρήγορο ρυτίδωμα αναστολής ευρύς φάσμα SPF 30 που αποτιμάται στα 20,99 δολάρια

Εισαγάγετε χρησιμοποιώντας το Widget Rafflecopter παρακάτω.

Ανοίξτε τους αναγνώστες των ΗΠΑ (Λυπάμαι, διεθνή μωρά. Ο χορηγός περιορίζει μόνο τους στους κατοίκους της U.S., αλλά σχεδιάζω να φιλοξενήσω μερικά δώρα που σας περιλαμβάνουν σύντομα.).

Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να εισέλθετε (ή αλλιώς έναν ενήλικα με βάση τους τοπικούς νόμους σας).

Το σχόλιό σας μπορεί να είναι για οτιδήποτε καθόλου, αλλά εδώ είναι μερικές ιδέες αν είστε κολλημένοι:

Πού θα ξοδέψετε τις διακοπές;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που φορούσατε glitter;

Ποια είναι τα προϊόντα Go-to Neutrogena;

Κάνετε οποιοδήποτε αθλητισμό χιονιού όπως snowboarding, σκι, κλπ .;

Μέντα ή μελόψωμο;

Πόσο χρονών ήσασταν όταν συνειδητοποιήσατε ότι ο Σάντα δεν ήταν – Ya ξέρω – πραγματικό;

Μπορείτε να εισάγετε έως και επτά τρόπους για να ενισχύσετε τις πιθανότητες νίκης.

Το Giveaway λήγει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:59 μ.μ. (ώρα Ειρηνικού).

Πλήρεις όροι και προϋποθέσεις είναι διαθέσιμες στο γραφικό στοιχείο.

ένα giveaway rafflecopter

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *