Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ Blog Cat, Makeup και Appeal Blog, Vol. 270

Ποιος είναι καρτέλες η γάτα; Περίπου έξι χρόνια πριν φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή περίπτωση σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, αλλά η βαθιά γνώση του για την υψηλή μόδα και το πολυκατάστημα καλλυντικών με οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Έγινε γρήγοροι φίλοι, και τώρα είναι στην πραγματικότητα το αφεντικό μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

Τι διάολο?! WHOA, WHOA, WHOA, WANES – Τι γίνεται με όλο το φωνάζει; Μόλις πήρα ένα υπνάκο. Χρειάζομαι τον ύπνο της έκκλησης, ξέρετε, αν θα πάω να συμμετάσχωμε όλη τη νύχτα.

Τι είναι αυτό, λέτε; Προσπαθείτε να με κρατήσετε ξύπνιο έτσι κοιμάμαι μέσα από τη νύχτα; Ξέρετε ότι δεν κάνει ένα γλείψιμο νόημα, σωστά; Κάνω την καλύτερη δουλειά μοντελοποίησης της Kitty στη μέση της νύχτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περίπτωση στο σημείο: Mac πυροβολήστε για τη νέα συλλογή μηνυμάτων Menerager. Έκοψα περίπου 3 π.μ. εδώ στο σαλόνι.

Φυσικά και το έκανα! Πώς νομίζετε ότι τελείωσε; Το MAC έστειλε ένα πλήρωμα, ενώ κοιμάσαι στη δουλειά και το πυροβολήσαμε σε ένα μόνο πάρτε.

Δεν κάνω αυτά τα πράγματα. και πώς θα το γνωρίζατε ούτως ή άλλως; Πάντα κοιμάστε στις πιο inopportune στιγμές. Ορκίζομαι, είναι σαν να μετατρέπετε σε μια κολοκύθα τα μεσάνυχτα. Γνωρίζετε ότι στον κόσμο μοντελοποίησης Kitty, ο καθένας που είναι οποιεσδήποτε μεμονωμένες εργασίες το βράδυ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εν πάση περιπτώσει, αυτό το convo είναι εξαντλητικό. Εάν με χρειάζεστε, θα είμαι napping στο γραφείο μου.

Τι? Όχι, όχι το ντουλάπι. Το γραφείο μου – το ένα όπου αποθηκεύετε όλα τα ρούχα σας.

Και παρακαλώ μην ξεχάσετε να δημοσιεύσετε τις εικόνες μοντελοποίησης Kitty μου στο online χαρτοφυλάκιο μου σήμερα. Οι οπαδοί μου προσβλέπουν πραγματικά να τους δουν.

Ειρήνη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρτέλας

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αυτό είναι και πάλι καρτέλες. Ξέρατε ότι το Kitty διαμορφώθηκε στο μεγάλο άνοιγμα για το κατάστημα Sephora στο Novato; Ναι, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Γυρίζω τον εαυτό μου στο δωρεάν χαβιάρι και σάλτσα.

Μιλώντας για Sephora, ο βοηθός μου δημιούργησε ένα άλλο giveaway για μια κάρτα δώρων $ 50. Τελειώνει τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα. Πρέπει να εντοπίσετε απολύτως. –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *