Σάββατο Surfing, 30 Μαΐου, 2020

Παρακαλώ αφήστε το να είναι γνωστό ότι αν επιλέξετε να καυχηθείτε τον υπερμεγέθη φουσκωτό μονόκετρό σας στην μπροστινή αυλή σας, θα το κάνω η αποστολή μου στη ζωή για να γίνει ο καλύτερος φίλος σου.

Περπάτησα από αυτό το μαγευτικό ουράνιο τόξο-maned αναρωτιέμαι την άλλη μέρα και σκέφτηκε, “Darn, θα έπρεπε να το σκεφτώ!” Η δεύτερη σκέψη μου ήταν: “Αυτοί είναι ο λαός μου”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πτώση α; Στα σχόλια αν είναι και οι άνθρωποι σας.

Στη σημερινή ανάγνωση!

Εάν έχετε μανταλάκια monids ή κουκούλα και αισθάνεστε περιπετειώδη με τη σκιά ματιών σας, η Teen Vogue έχει οκτώ διαφορετικούς τρόπους για να εργαστείτε το μακιγιάζ των ματιών σας και ναι, υπάρχει λάμψη και γυαλιστερό στο μίγμα!

Sheer, αναπνεύσιμα προϊόντα βάσης; ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Οι εφαρμογές μακιγιάζ έχουν προχωρήσει στο σημείο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ουσιαστικά τα δείγματα.

Ένας καινοτόμος μηχανοποίησε ένα εργαλείο για να εξασφαλίσει τα ρούχα σας από το να πάρει μακιγιάζ πάνω τους, και τώρα θέλω κάπως!

Διάβασα μια εκπληκτική θέση αυτή την εβδομάδα σχετικά με την Deepfake Man-Made Intelligence, και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κουνήσω το κεφάλι μου (και να ολοκληρώσω το σχέδιο μου για να ζήσω το πλέγμα σε ένα απομονωμένο σπήλαιο βράχου μόλις το Skynet τελικά παλεύει τον έλεγχο των ανθρώπων). “Κατά τους μήνες και τα επόμενα χρόνια, τα Deepfakes απειλούν να αναπτυχθούν από μια παράξενη διαδίκτυο σε μια ευρέως καταστροφική πολιτική και κοινωνική δύναμη. η κοινωνία πρέπει να δράσει τώρα για να προετοιμαστεί. ”

Μιλώντας για AI, κάνουν ρομποτικές γάτες να κάνουν purrfect οικογενειακά κατοικίδια για απομονωμένους ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Ο Byredo παρουσίασε ένα νέο άρωμα που ονομάζεται “Lil Fleur” με σημειώσεις Cassis, μανταρίνι, Rose Damascena, σαφράν, ξανθά δάση, κεχριμπάρι και βανίλια.

Μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού (το οποίο είναι πολύ περισσότερο σαν μια ένωση) restive και εκκεντρική μεγαλοφυία serge lutens.

Αυτό είναι για τις κυρίες μου γάτας: 18 προϊόντα που πραγματικά αφαιρούν τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων.

Ψάχνετε για ένα νέο χτένισμα; Τι λέτε για τα μαλλιά βαφής;

Πίσω από την ψυχολογία της κοπής των δικών σας μαλλιών στο σπίτι.

Το όνειρό μου παιδικής ηλικίας έγινε πραγματικότητα

Η Rosie θα μπορούσε να το διαχειριστεί απολύτως.

Γιατί μερικοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τα κοινωνικά μέσα

Αυτό φαίνεται διασκεδαστικό!

Τι θα κάνεις σήμερα? Έχω κάποιο καθαρισμό για να κάνω γύρω από το σπίτι, το οποίο δεν είμαι υπερβολικά εκστατικός για … αλλά είμαι ο περίεργος που πάντα αισθάνεται καλύτερα αφού τα δάπεδα είναι κενά και τα πράγματα τακτοποιημένα. Είναι επίσης καλό για τη γενική μου διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο. ?

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *