Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 397

Σαββατοκύριακο Σαββατοκύριακο σε όλες τις φρεάτια μου, τους φίλους, τους οπαδούς και τους φίλους της υγείας. Ω! – και ναι, την ευτυχισμένη μέρα της μητέρας σε όλες τις μητέρες εκεί έξω. Ελπίζω ότι όλοι έχετε μια υπέροχη Κυριακή. Το ορυχείο ήταν καταπληκτικό μέχρι στιγμής. Ήμουν σκληρά στην εργασία όλη την ημέρα. Σε αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν πιθανώς, “καλά, πυροβολούν, καρτέλες, που χάλια.” αλλά όχι εγώ. Είμαι ένας κινητήρας και ένας αναδευτήρας, ακόμη και στις διακοπές, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την τελευταία επιχείρησή μου, μια μπάρα χυμού αφιερωμένη στην υγεία συνειδητή γάτες.

Ω, σίγουρος, ο Marin County έχει πολλά χυμό μπαρ. Έχω περπατήσει από αρκετές που χρεώνουν ένα stagger $ 15 ανά χυμό, αλλά θα υποτιμούμε όλα αυτά με την εξυπηρέτηση των οργανικών, σε τοπικά προωθητικά συστατικά (δηλ. Καλλιεργώντας στο πίσω μου κατάστρωμα) και οικονομικούς χυμούς που είναι οι πιο φρέσκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα επρεπε να ξερω; Εποπτεύω όλες τις λειτουργίες από πάνω προς τα κάτω. Δεδομένου ότι η επιχείρηση μόλις ξεκινήσει, οι υπάλληλοί μου δούλευαν και σήμερα.

Για να μεταφέρετε την εξουσία μου, φορούσα την επιχειρηματική μου στολή – ξέρετε, να δείξετε τον προϊστάμενο του EM Who’s, ενώ παράλληλα προβάλλει έναν αέρα προσεγγίωσης. Είμαι πολύ πόνος-στον εργοδότη με όλες τις επιχειρηματικές μου επιχειρήσεις. Δεν είμαι ο τύπος της γάτας που μόλις κάθεται πίσω από ένα γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν πάω, θα ήθελα να πάρω τη γνώμη σας σε μερικές ιδέες χυμών. Θα προτιμούσατε το Catnip, το Kale και το καρότο ή ένα μαϊντανό, Apple, Blend Catnip; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια.

Κρατήστε το Juicin ‘,

Καρτέλας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *