Το Mac Ω, η συλλογή LipColour Sweetie είναι μια παγωμένη βιασύνη ζάχαρης

πήρε ένα γλυκό δόντι;
Μου αρέσει να ψήνω.

Naw, Dawg, μου αρέσει να ψήνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγάπη. Το. ???????

Τι είναι αυτό? Χρειάζεστε ένα κέικ ψημένο από το μηδέν; Brownies; Λεμόνι μπαρ; Ένα ψωμί του ψωμιού του τεχνίτη; Σε πήρα, κορίτσι.

Τούτου λεχθέντος, όταν κάποιος μου λέει ότι δεν τους αρέσουν τα γλυκά, ή ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν παραγγείλουν το επιδόρπιο, τα χείλη μου αμέσως μακριά σε ένα σφιχτό χαμόγελο και το δεξί μου μάτι αρχίζει να σπρώχνει … γιατί είμαι εντελώς βραχυκύκλωμα μέσα .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Πώς δεν μπορεί να σας αρέσει το επιδόρπιο …; 1011101011010101111010110100010011101010111

Που δεν υπολογίζει.

Ευτυχώς, είναι γλυκό υλικό galore στο Mac OH, Sweetie Lipcolour συλλογή. Στην πραγματικότητα, τα γυαλιά ονομάζονται μετά από επιδόρπια.

Εδώ είναι μια ματιά σε μερικά από αυτά …

Το Mac OH, Sweetie Lipcolours ($ 17 το καθένα, 15 Le Shades)

Η συλλογή είναι εξαντλημένη με γερμανική δράση μόδας γερμανικής μόδας Caro Duraur. (Θα σταματήσω για μια στιγμή αν θέλετε να την …) Είναι τόσο κομψό, έτσι; Θα ήθελα μερικά από αυτά τα μαγεία του ευρώ κορίτσι, την okpleaseantankyou.

Αυτά τα λιπανουργεία είναι σαν μεταλλικά cremesheens mac, και ποικίλλουν όσον αφορά την ποσότητα του μαργαριτάρι οπαλισμού που περιέχουν (μερικοί περισσότεροι από άλλους). Η μη κολλώδης φόρμουλα είναι και στην λεπτότερη πλευρά, και λάμπουν σαν ένα cremesheen.

Μου αρέσουν οι λιγότερο φιμπερούς σαν βατόμουρο Pavlova περισσότερο από τους άλλους, επειδή οι σούπερ λαμπρές μεταλλικές σαν muffins και το μους φράουλας με κάνουν να φανεί cah-ray-rigs-zay.

Και δεν χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό το τμήμα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δοκιμάζουν και μυρίζουν σαν τα επιδόρπια που ονομάζονται μετά (!). Μου αρέσουν μερικοί από αυτούς, όπως η καραμέλα ζάχαρη και ο θάνατος από τη σοκολάτα (αυτές είναι επίσης δύο από τις αγαπημένες μου γεύσεις για να ψήνουμε). Οι γεύσεις και οι μυρωδιές είναι λεπτές και όχι cloying.

Δεν είμαι τρελός για τον τρόπο με την κρεμώδη πίτα ροδάκινου και τη γεύση της μπανάνας και τη μυρωδιά, επειδή απλά φαίνονται υπερβολικά συνθετικά για μένα, έτσι αυτά δεν είναι πραγματικά το πράγμα μου, αλλά αν σας αρέσει ο τρόπος που η NYX γυαλιστερά μυρίζει, μπορεί να σας αρέσει ” em.

Μουσείο φράουλας
Καρύδας μακαρόν
Κρεμώδη πίτα ροδάκινου
Μπανάνα muffins
Raspberry Pavlova
Καραμέλα ζάχαρης
Θάνατος από σοκολάτα
Από την παρτίδα έχω δοκιμάσει, θα επέλεγα τη ζάχαρη καραμέλα και το θάνατο από τη σοκολάτα. Οι γεύσεις και τα αρώματα δεν είναι πάρα πολύ στο πρόσωπό σας και οι δύο είναι πολύ φορεμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3 από τις 5 καρδιές.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *