Μια άλλη μέθοδος για να εργαστείτε το προτιμώμενο γυμνό κραγιόν

τη συνταγή σας για νέα γυμνά χείλη
Ακόμη και όταν είστε συνηθισμένοι με οκτώ γυμνά lippies σε οποιοδήποτε τύπο παρεχόμενης στιγμής, σε μερικές περιπτώσεις που θέλετε να κουνήσετε τα πράγματα, που είναι όταν μια απόλυτη γυαλάδα Berry είναι διαθέσιμη σε εύχρηστη.

Το “Sheer” είναι το ουσιαστικό εδώ, δηλαδή κάτι για να προσθέσετε ένα τρυπητικό άγγιγμα της απόχρωσης μούρων που θα πειράξει καθώς και να δελεάσει χωρίς να αναλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινήστε με ένα στρώμα του γυμνού Lippie du Jour.

Blot (εάν θέλετε), ωστόσο το αποφεύγω συνήθως επειδή … τεμπελιά, tbh. Ωστόσο, είναι χρήσιμο αν θα πάρετε φωτογραφίες, αφού διατηρεί το χρώμα του χείλους σας από το να φαίνεται πάχος καθώς και gooey.

Εφαρμόστε ένα στρώμα από γυαλάδα ακριβώς στην κορυφή, ωστόσο περιμένετε! – Μην κολλήσετε αυτό το ραβδί πίσω στο σωλήνα μάλλον ακόμα. Σκουπίστε κάθε τύπο κραγιόν με έναν ιστό πολύ πρώτα, ώστε το κραγιόν να μην αναμιγνύεται με τη στιλπνότητα καθώς και την τροποποίηση του χρώματος. Εναλλακτικά, αντί να χρησιμοποιήσετε το πόδι doe απευθείας στα χείλη σας, μπορείτε να το σπρώξετε στο πίσω μέρος του χεριού σας, στη συνέχεια να σηκώσετε τη στιλπνότητα από εκεί, καθώς και να το εφαρμόσετε στα χείλη σας με ένα δάχτυλο.

Chanel Jumbo Matte Lip Crayon σε 257 διακριτική ευχέρεια

Chanel Rouge Coco Gloss σε 764 σύγχυση
Απλά μια υπαινιγμό μούρων
Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτή την τεχνική με κόκκινα, πορφυρά, καφέ – οποιοδήποτε είδος τεράστιας γυαλάδας που σας αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλημέρα, BTW. Ευχαριστημένος την Τρίτη.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *