Η παλέτα Kevyn Aucoon Neo Trio

φρέσκο, απλό και εύκολο μάγουλο χρώμα και διάσταση από την παλέτα Kevyn Aucoon Neo Trio
Υπάρχει κάτι για τους μαγνήτες, ο άνθρωπος. Μου αρέσουν τα πράγματα που μπερδεύουν μαζί, όπως τα διακοσμητικά ραβδιά και αυτές οι σκόνες του KEVYN AUCOIN στην παλέτα Unite Limited Edition Litterne Neo Trio σε μετρητές Meow.

Μπορείτε να τους κολλήσετε μαζί και να τα απομακρύνετε σαν κομμάτια του παζλ, που είναι εντελώς το πράγμα μου (El Hub δεν είναι σε παζλ καθόλου, που είναι τρελός για μένα)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ένα από τα τρία τηγάνια στην παλέτα Neo Trio περιλαμβάνει 0,25 ουγγιές προϊόντος. Ένα πανί πλήρους μεγέθους από τη μόνιμη γραμμή της ΚΑ είναι 0,75 ουγγιές, οπότε θα πάρετε ένα καλό ποσό προϊόντος.
Capri, Ίμπιζα και σκόνη ρύθμισης

Το τρίο έρχεται με ένα τρίο λαϊκών προϊόντων σε σκόνη μεγέθους ταξιδιού από τη μόνιμη γραμμή του Kevyn Aucoin. Υπάρχει επίσης ένας μαγνήτης μέσα σε κάθε ένα από τα πακέτα, ώστε να μπορείτε να τις κάνετε κλικ μαζί και να τα απομακρύνετε, κάτι που είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από ό, τι νομίζετε ότι θα ήταν.

Κάθε σκόνη έχει κάποιο βαθμό ombre δράση που συμβαίνει. Υπάρχει ένας λαμπτήρας που πηγαίνει από ανοιχτό ροζ σαμπάνια στο φως ιώδες. μια ημιδιαφανή σκόνη ρύθμισης προσώπου που πηγαίνει από ένα ματ σε φινίρισμα λάμψης. και ένα highlighter, blush και bronzer trio σε ένα εκπληκτικό ροζ καφέ.

Έχω δοκιμάσει τη σκόνη ρύθμισης προσώπου neo πριν, και δεν είμαι τρελός γι ‘αυτό (κάνει καλύτερα σε ανοιχτόχρωμο τους τόνους του δέρματος, αλλά είναι ένα Tad πάρα πολύ chalky και λαμπερό για το δέρμα μου), έτσι θα το περάσω επάνω Ένας φίλος, αλλά ο Ίμπιζα, ο ροζ-πορφυρός υψηλού επισκεπτών, και ο Κάπρι, ο καταπληκτικός ροζ υψηλής αντοχής / Bronzer / Blush Combo, είναι όπου η μαγεία συμβαίνει σε αυτό το σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Και οι δύο θα έπρεπε να παίζουν πολύ ωραία με πολλούς τόνους δέρματος (Yup, ζεστό και δροσερό!) Και, σοβαρά, εσείς, όταν τα φορέω μαζί, δεν κοιτάζω σχεδόν σαν 40 – κάτι που συνήθως κάνω σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα.

Μπορείτε επίσης να τα φορέσετε ξεχωριστά, φυσικά … αλλά όταν φοράω capri στα μάγουλά μου και την Ίμπιζα στα ζυγωματικά μου, το δέρμα μου φαίνεται φρέσκο, φαίνεται φωτεινό, αλλά όχι, όπως και υπερβολικά. Αν θέλετε να μοιάζετε με το να φοράτε μακιγιάζ στα μάγουλά σας, αλλά δεν θέλετε να είστε όλοι, “hey, man! Κοίτα ό, τι και τα πράγματα που συσσωρεύτηκα, “Είναι το ιδανικό combo για αυτό το είδος εμφάνισης.

Capri, Ίμπιζα, ματ για να λάμψη
Εάν είστε ανεμιστήρας NARS, νομίζω ότι μπορεί να σκάψει πραγματικά αυτό το σετ. Οι σκόνες φαίνονται και εκτελούν πολλά όπως οι Nars Bronzers, Blushes και Highlighters.

Φαίνονται λίγο σκόνη σε δείγματα στην αρχή … αλλά μόλις δουλέψουν στο δέρμα, δημιουργούν ένα φυσικά χάλκινο μάγουλο.

Η σκόνη του προσώπου είναι μια προτομή για μένα, αλλά νομίζω ότι αυτό το σετ αξίζει ακόμα για την Ίμπιζα και το Κάπρι μόνο, επειδή οι εκδόσεις πλήρους μεγέθους του καθενός είναι $ 58 ένα ποπ. Ελέγξτε την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο Sephora.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ευχαριστημένος Τρίτη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *