Σάββατο Surfing, 17 Οκτωβρίου 2020

Τρώτε κέικ για πρωινό! Αυτό είναι κέικ τσιπ σοκολάτας χωρίς γλουτένη με ζάχαρη κανέλας.
Εντάξει, εντελώς κούνησε. Είχα το πιο περίεργο όνειρο χτες τη νύχτα … Λοιπόν, τεχνικά, νωρίς το πρωί, επειδή αυτά που έχω μόλις ξυπνήσω για κάποιο λόγο οι περίεργοι.

(Καλημέρα, παρεμπιπτόντως, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε ένα κέικ τσιπ σοκολάτας για πρωινό γιατί αυτό είναι το πώς κυλάμε εδώ.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν πάση περιπτώσει, το όνειρο περιελάμβανε αυτό το μάγκα …

Παλιό σχολείο keanu
Διαφορετικά γνωστό ως φίλος μου, αλλιώς γνωστό ως Keanu Reeves. Στο όνειρό μου ήταν η σημερινή γενειοφόρος και μακρυμάλλη John Wick-Version του Keanu.

Ήμασταν σε ένα μπαρ κρασιού σε μια ημερομηνία, και ξεκίνησε όλα τα χαριτωμένα και γλυκά, αλλά τα πράγματα πήγαν νότια όταν ο Keanu προχώρησε να πάρει εντελώς και εντελώς sh * t-αντιμετωπίζει, χαλαρή μεθυσμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν ήμουν στη διάθεση καθόλου για ανοησίες και δεν είχε υπομονή για το toddler-esque tomfoolery του, αλλά ήθελα ακόμα να μείνω την ημερομηνία και να μην πάω σπίτι ακόμα, έτσι στον πρύμνη “Mom Tone” συνήθως δεσμεύεται για Bratty παιδιά , Είπα στο διακομιστή μας, “Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή!” Και στη συνέχεια σταθμεύω τα μεθυσμένα του @ss σε ένα τραπέζι με κάποια τυχαία nerdy που φαίνονται κόμικς και πήγε για την επιχείρησή μου να έχεις μια καλή στιγμή.

Βρήκα μια καρέκλα σε μια ήσυχη γωνιά, οπότε θα μπορούσα να απολαύσω το κρασί μου με ειρήνη, αλλά στη συνέχεια, φυσικά, γιατί ήταν ένα περίεργο όνειρο, η μπάρα κρασιού μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ γεμάτο πάρτι του Φιλιππίνων (τι;). Το επόμενο πράγμα που ξέρετε, έλεγα σε μερικούς παλιούς συμμαθητές που έτρεξα, “Γνωρίζω πώς παραλείψαμε την τάξη που ένα απόγευμα για να παρακολουθήσετε το Matrix; Δεν θα μαντέψετε ποτέ ποιος είμαι εδώ με αυτή τη στιγμή. ”

Κάποιος στη συνέχεια ανέφερε ότι θα πρέπει να ελέγξω τον φτωχό μεθυσμένο Keanu και έτσι τον βρήκα, ακόμα εντελώς μεθυσμένος. Του είπα ότι θα τον φροντίσω και προσφέρθηκε να τον πάρει μια ασπιρίνη, την οποία είχα στο μικρό μαύρο σακίδιο μου και ένα ποτήρι νερό.

(Προφανώς, ακόμη και στα όνειρά μου, είμαι επίσης υπερβολικά προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή.)

Αλλά τότε … Δεν μπορούσα να βρω το σακίδιο μου, το οποίο επίσης είχε το τηλέφωνό μου, τα κλειδιά και το πορτοφόλι μου. Και άρχισα να τονίζω γι ‘αυτό το μεγάλο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το σημείο στο όνειρο, ήμουν σε αυτό το μεταξύ του χώρου όπου μπορείτε είτε να κοιμηθείτε είτε να ξυπνήσετε, και επειδή δεν ήθελα να ασχοληθώ με το άγχος της αναζήτησης για το σάντουξα μου στο όνειρο, στην πραγματικότητα ξύπνησε τον εαυτό μου επάνω, hahaha! Λυπάμαι, όνειρο Keanu! ?

Αυτό μοιάζει με την εργασία του Fect Purr!

Εύχομαι η Rosie και εγώ μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτή τη διασκεδαστική photoshoot.

Τι είναι να χάσετε την αίσθηση της οσμής σας αφού έχετε Covid

5 από τα καλύτερα βιοαποικοδομήσιμα μακιγιάζ μακιγιάζ, ακριβώς σε περίπτωση που είστε στην αγορά για μερικούς

Οι καλλιτέχνες Pro Makeup συνιστώμενες αποθέματα σε αυτές τις αποκριές ομορφιά Beauty-haves (σημείωση για τον εαυτό σας, αγοράστε ένα άλλο μπουκάλι Bioderma Sensibio).

Έχετε κάποια επιπλέον βερνίκι νυχιών που κάθεται γύρω; Κάνετε μαρμάρινα κολοκύθες μαζί τους!

Και λόγω του Crazy Keanu Dream, εδώ είναι η χαμηλή θέση στο νέο κόμικ του και μερικά διασκεδαστικά γεγονότα για τη ζωή του.

Χτυπώντας αυτό ενώ ψήνω σήμερα.

Αυτό είναι που κάνω, από το δρόμο.

Μου αρέσει όταν η γάτα της αρχίζει να μπερδεύει στο παρασκήνιο επειδή είναι ευπρόσδεκτοι στον κόσμο μου.

Μόλις άρχισαν να το κάνετε αυτό.

Είμαι τόσο έτοιμος.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *