Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ και ομορφιά μασκότ, vol. 544

Μερικές φορές, λιγότερο είναι περισσότερο. Ένα απλό λευκό κολάρο Plather με ένα ενιαίο ασημένιο κούμπωμα. Ένα στενό μπλε ή ένα λαμπερό κίτρινο κολάρο νάιλον με μια μαύρη πλαστική πόρπη.

Αλλά μερικές φορές, όπως και σήμερα, περισσότερο είναι περισσότερο, και αισθάνεστε σαν να υπενθυμίζετε στον κόσμο ότι είστε εντελώς πρόθυμοι να σπάσουν τους κανόνες της μόδας με ταυτόχρονα κουνιστό πολλαπλά περιλαίμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Video PlayerHTPS: //www.makeupandbeauteryblog.com/wp-content/uploads/2019/03/tabby-strut.mp4

00:00
00:00
00:00

Bam.

Οι κανόνες της μόδας δεν ισχύουν πραγματικά στις καρτέλες. Υπάρχουν μόνο μερικές γάτες που μπορούν να φορούν οτιδήποτε και να φαίνονται καλά.

Έτσι Ναι, σήμερα ήταν αρκετά ανομοιογενής, εκτός από μια βρύση του Harris σήμερα το απόγευμα. Θα επιστρέψαμε στο σπίτι μετά από να βγούμε έξω στην περιπολία – ξέρετε, επιθεώρηση της γραμμής εταιρικής ιδιοκτησίας. Οι καρτέλες έκαναν τα νύχια του όταν ακούσαμε τον Connor Claire που αναφωνεί, “Mama, είναι Harris! Ο Χάρις είναι στο κατάστρωμα! ”

Οι καρτέλες πήραν τη δράση!

Λοιπόν, δεν πήγαινε πραγματικά … σιγά-σιγά παραμένουν στην ολισθαίνουσα γυάλινη πόρτα, όπου κλειδώνει τα μάτια με τον Harris μέσω του γυαλιού.

Στη συνέχεια, οι καρτέλες προχώρησαν στο Meow, δυνατά, σε διαμαρτυρία, σαν να λένε, “φρουροί, πάρτε τον παραβιάδα! Να τον καταλάβετε! ”

Έτρεξα στην μπροστινή πόρτα, το άνοιξε και βγήκε έξω, αλλά από τη στιγμή που φτάσαμε στην πλευρά του σπιτιού / γραφείου, ο Harris είχε φύγει. Πρέπει να έχει φύγει μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μια καταστροφή αποτρέψει, αλλά εξακολουθούσε να ενοχλούσε το heck από τις καρτέλες …

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *