Το κοινωνικό δίκτυο επηρεάζει ακριβώς πώς βλέπετε τον εαυτό σας;

Instagram, έχω fieleeeeelings για σένα …
Μόλις πρόσφατα έλεγξε ένα άρθρο σχετικά με το πώς ακριβώς το Instagram, snapchat, καθώς και οι εικόνες επεξεργασίας εφαρμογών, πολλά άτομα που χρησιμοποιούν μαζί τους έχουν οδηγήσει σε περισσότερα καθώς και περισσότεροι έφηβοι που συγκρίνονται με τις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις ομορφιάς (και μερικές φορές ακόμη και στους νέους που δημιουργούν Δυσσομορφική διαταραχή σώματος).

Το πρώτο μου πίστευε μετά την ανάγνωση της ιστορίας ήταν “Duuuuude, δεν είναι μόνο έφηβοι!” Όσο μου αρέσει η περιήγηση στο Instagram για κίνητρα και, ειλικρινά, οι γάτες, μερικές φορές κάνει έναν αριθμό σε μένα. Μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι κυρία που του αρέσει καθώς και έχει έναν υγιή βαθμό αυτοεκτίμησης, ωστόσο ακόμα – υπήρξαν στιγμές όταν έχω μετακινηθεί με τις ζωοτροφές μου καθώς και αισθάνθηκε “λιγότερο από.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι θεραπεύουν τις ζωοτροφές τους καθώς και μοιράζονται μόνο ό, τι θέλουν να μοιραστούν, οπότε δεν είναι μια εκπροσώπηση 1: 1 της γνήσιας ζωής κάποιου (μόνο η γνήσια ζωή που θέλουν τον κόσμο να δει), ωστόσο μερικές φορές όλα Από αυτή την τελειότητα εξακολουθεί να με κάνει να νιώθω σαν να μην μπορώ να πάρω τη ζωή μου μαζί, ή όπως είμαι τόσο παλιά ή καλά χοντρή ή όσο και μαλακά ή απλά δεν είναι σχεδόν πλούσια επαρκή (κάνει όλοι να φορούν ζώνες gucci καθώς και να έχουν λευκό Couches καθώς και να προετοιμάσει το δείπνο σε κουζίνες με μαρμάρινες μετρητές Calacatta;).

Ίσως να απαιέψω να δουλέψω για να σκληρύνω την πνευματική μου πανοπλία καθώς και το φωτισμό-το-heck-up (πλευρά σημείωμα: ψύξτε το eff out, karen).

Στην πλευρά του Flip, το Instagram μπορεί να αποτελέσει επίσης πηγή απρόβλεπτων αντοχής για μένα, όπως όταν βλέπω μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του αιλουριού ή του παιδιού κάποιου, ή όταν έλεγξα μια υπέροχη ιστορία για κάτι ωραίο που συνέβη σε κάποιον, ή έλαβε ένα Εμπνευσμένο απόσπασμα που επανέλαβε την προοπτική μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν πάση περιπτώσει, είμαι περίεργος. Έχει αλλάξει το κοινωνικό δίκτυο τη μέθοδο που βλέπετε τον εαυτό σας; Ω, καθώς και αν θέλετε, μπορείτε να πάτε ανώνυμοι σε αυτό. Το παίρνω εντελώς.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *