Σάββατο Surfing: 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τι είναι αυτά; Περμία; Μίνι κολοκύθες;
Μια άλλη μέρα, ένας ακόμα έμπορος Joe Shout-Out.

Τι τι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οτι πεις φίλε. Είμαι πολύ … τι μπορώ να πω;

Δεν είναι αυτές οι μικρές κολοκύθες Cuuuute; Το πρώτο μου πίστευε, “μπορώ να φάω αυτά τα φτωχά αγόρια;” Ωστόσο, δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι είναι μόνο για εμφάνιση.

Το δεύτερο μου πίστευε, “Ooh! Μεγάλα χρώματα για μακιγιάζ. ” Ίσως ένα κρεμώδες, σατένικο κοκκινωπό πορτοκαλί χείλος με παχιά φτερωτή επένδυση σε ένα μαυρισμένο πρασινωπό καφέ με μια υπαινιγμό πράσινου χρυσού. Ή ίσως μια επένδυση Ombre που πηγαίνει από πρασινωπό χρυσό στην εσωτερική γωνία για να μαυριστεί πρασινωπό καφέ προς την εξωτερική πτέρυγα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Και τι γίνεται με τα μάγουλα; Ίσως ένα πορτοκαλί ρουζ; Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι Orange overkill … Δεν ξέρω. Θα έπρεπε να δω τα χείλη καθώς και την επένδυση πρώτα.

Χμμ, παρέχοντας ιδέες μου …

Από τα αριστερά: Mac Neon Neon, Morange, Neon Orange καθώς και έτσι Chaud? Nars geraldine
Το ανοιχτό πορτοκαλί στα αριστερά δεν είναι αρκετά πλούσιο, απαγορεύει, ωστόσο ίσως πιθανότατα να καταλάβω μια μέθοδο για να το δουλέψω μέσα. Ίσως σαν μια κρέμα ρουζ;

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω για τα χείλη; Mac τσίλι; Tom Ford Flame, Cristiano, Wild Ginger; Nars lana;

Ενώ σκεφτείτε ότι, ακριβώς εδώ είναι μερικές από τις ιστορίες που με πήραν σκέφτονται αυτή την εβδομάδα.

Το προτιμώμενο μέρος αυτής της ιστορίας για την αντιμετώπιση της λατρείας με κρέμα La Mer είναι όταν ο Max Huber, το άτομο που το ανέπτυξε, βάζει την κρέμα στο μάτι του.
Όχι στο βλέφαρο του, αλλά, όπως και στο μάτι του.

Τράπεζα Φωτογραφιών – Fotosearch Τράπεζα Φωτογραφιών – Fotosearch Τράπεζα Εικόνων Σπίτι Αγορά Πώληση ασφάλισης Ιστολόγιο Εγγραφή Συνδεθείτε Καλάθι αγορών (0) καθώς και οι ρυτίδες που έχουν αφαιρεθεί) καθώς και σχήμα προσώπου (όπως αδυνάτισμα μύτης, για παράδειγμα).

Πώς να αποκωδικοποιήσετε μια ετικέτα προϊόντων ομορφιάς / φροντίδας δέρματος

Μετακινήθηκα από αυτό το blog Δημοσιεύστε την τροποποίηση καθώς και να πιστεύουν για αυτό το απόσπασμα όλη την εβδομάδα: “Η τροποποίηση σήμερα δείχνει ένα αντίο, ωστόσο υποδεικνύει επίσης ένα hello …”

Το παγκοσμίως το Biz Lightening του δέρματος έχει αναπτύξει … και αυτό με ενοχλεί, ο άνθρωπος.

Τι σημαίνει υποαλλεργικό πραγματικά;

Περισσότερα στοιχεία ότι η Estée Lauder τρέχει γενικά Sh * t στην βιομηχανία καλλυντικών: οι μετοχές της επιχείρησης αυξήθηκαν κατά 27,4% τους τελευταίους έξι μήνες.

Αυτή η ανάρτηση είναι κάπως ξηρή, καθώς και τεχνική, ωστόσο πιστεύω ότι αξίζει να ελέγχεται για τις πληροφορίες σχετικά με τον νόμο περί προστασίας των προϊόντων προσωπικής φροντίδας καθώς και τις τροπολογίες του καλλυντικού εκσυγχρονισμού του 2017, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια των προϊόντων της προσφυγής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η τεχνολογία που πήγε στην εφαρμογή NYX.

Μια μαμά χρησιμοποιεί τους νέους της ως lookouts ενώ κλέβει το μακιγιάζ …

Σοβαρές λέξεις από το Rose-Marie Swift, ο δημιουργός της RMS Beauty: “Η μία μου συστάσεις είναι να μην online στο εγώ σας. Όταν πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε ό, τι έχετε χάσει ήδη. Έχω στην αγορά για πάνω από 30 χρόνια, αν όχι πολύ περισσότερο, καθώς και εξακολουθώ να ανακαλύπτω τα πράγματα κάθε μέρα. Ποτέ μην κλείσετε την πίστη σας σε νέες ιδέες, μεθόδους καθώς και πιθανότητες που μπορεί να σας παρέχονται. ”

Εντάξει, ποιος είναι έτοιμος να πάει στο Starbucks μαζί μου;

Μπορώ επίσης να ταλαντεύω και από το Peet. Ωστόσο, υποθέτω να πάω σε μπλε φιάλη. Είναι τόσο καλό, όσο και μια φορά που πήγα, ήμουν επάνω για τρεις ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο, φίλε μου. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε αν μπορείτε.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *