Πιάστηκε στη βροχή με τη Laura Mercier: η συλλογή Laura Mercier Spring 2016, “Παρίσι μετά τη βροχή”

Εικόνα των νέων Sp16 αποχρώσεις της Laura Mercier Lip Parfait

Εδώ κοιτάξτε τη νέα συλλογή Laura Mercier Spring 2016, ξεκινώντας από το “Παρίσι μετά τη συλλογή χρώματος βροχής μάτι (μια παλέτα $ 55). Ενώ πολλές συλλογές της άνοιξης θα μας προτιμούν να μας αποσπά την προσοχή από τα χειμωνιάτικα μπλουζ, “Παρίσι μετά τη βροχή” Φαντάζουν έναν κόσμο “εμπνευσμένο από την αντανάκλαση των φώτων σε πλακόστρωτα δρόμους καθώς και τον χορό των χρωμάτων στις στέγες ψευδαργύρου στο Παρίσι μετά τη βροχή.”

Ακούγεται σαν κάτι από ένα μυθιστόρημα του Νικολάου, σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συνδυασμός στεγάζεται σε παχύ ματ πλαστικό (4 “x 3.75” – μικρότερο από το χέρι μου!)
Τώρα, θα έπρεπε να αναφέρω ότι πιστεύω ότι η Laura Mercier μπορεί να κάνει σχεδόν κανένα λάθος, καθώς και ενώ κάθε προϊόν δεν είναι πάντα για μένα, μπορώ να φανταστώ συνήθως ποιος θα ήθελε, καθώς και πώς.

Ο συνδυασμός χρωμάτων ματιών ήταν μια έκπληξη που προτιμάται από το δικό μου. Με τέσσερις πολύ κρεμώδεις ματ αποχρώσεις (0,05 oz. Το καθένα) καθώς και τέσσερις μαλακές λάμψη toppers (0,035 oz. Το καθένα), είναι ένας ευέλικτος συνδυασμός με μεγάλες προσφορές επιλογών για την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Matte eyeshadows στο Champs Elysee, Saint Germain, ταξίδι Eiffel, Le Marais + Multi Chrome Pearl Topper Formula (L-R) La Madeleine, Arc de Triomphe, Rue deivoli, Montmarte
Μια πολύ καλύτερη ματιά στο Multi Chrome Pearl Topper Formula
Το τηλέφωνο Laura Mercier καλεί τα ψητά χρώματα καπακιού “Multi Chrome Pearl Toppers” καθώς και προτείνει να τα χτυπήσει στο καπάκι μετά από μουντζούρες τις ματ αποχρώσεις κατά μήκος της γραμμής βλεφαρίδας. Στα προαναφερθέντα δείγματα, χρειάστηκαν δύο ή τρία περάσματα για να αναπτύξουν την ένταση. Πιστεύω ότι αυτό θα παρέχει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα μαλακής εστίασης, ωστόσο, όταν έφτασε πάνω από μια βάση κρέμας, πραγματικά έρχονται στη ζωή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δείγματα πάνω από μια βάση κρέμας

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο νέες αποχρώσεις του Laura του Laura Parfait Creamy Colourbalm ($ 25 το καθένα) σε Rive Gauche καθώς και Rive Droite. Είναι κρεμώδη και άνετα στα χείλη μου, καθώς και έχουν λίγο λάμψη. Στην υφή, μου θυμίζουν τα βούτυρα του Liplon, μόνο είναι πολύ πιο χρωματισμένα.

Rive Gauche (μπροστά) καθώς και rive droite (πίσω)
Δείγματα του Rive Gauche καθώς και Rive Droite
Επιλέξαμε να δοκιμάσω δύο διαφορετικά βλέμματα με αυτή την παλέτα: μια εύκολη ματιά σε κάτω από πέντε λεπτά, καθώς και από ένα πλήρες καπνό μάτι με ένα μωρό μάτι αιλουροειδών.

Ο Le Marais αναμειγνύεται πάνω από το μάτι, το Champs Elysee συγκεντρώνεται στις άκρες, η La Madeleine ξεσκονίστηκε στο κέντρο του καπακιού. Lip Parfait σε Rive Droite στα χείλη
Rue deivoli patted στα καπάκια πάνω από τη Laura Mercier Caviar Caviar Stick Eye Color σε κακάο, το ταξίδι του Άιφελ αναμειγνύεται κατά μήκος των εξωτερικών άκρων, καθώς και η Le Marais διαχέεται παντού. Lip Parfait σε Rive Gauche στα χείλη. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω έναν ξεχωριστό συνδυασμό για να προσθέσω ένα ποπ του Shimmer στην εσωτερική γωνία
Με το συνδυασμό είναι μικρότερο από ένα iPhone 6, είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας του για να φέρει στο δρόμο. Το μόνο προϊόν που αγωνίστηκα με το Matte Cream Saint Germain, το οποίο είχε μια τάση να σκληρυνθεί κάτω από τα δάχτυλά μου καθώς και βούρτσες.

Ακόμα-λαμπερά χείλη μετά την εξάλειψη του κραγιόν
Από τις καλύτερες τώρα, η κλειστή έκρηξη χρωστική παλέτα / συλλογή ματιών μπορεί να αγοραστεί σε Macys ($ 49!), Laura Mercier, καθώς και Von Maur.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς, μπορεί να προσφερθεί ήδη στο Neiman Marcus καθώς και το Nordstrom.

Να σας δούμε στο επόμενο,

Άννα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *